İstanbul Avrupa Takım Lideri İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Takım Lideri
İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çağrı merkezi alanında faaliyet gösteren yabancı ortaklı kurumsal müşterimizin Şanlıurfa lokasyonunda görevlendirilmek üzere "Çağrı Merkezi Takım Lideri" arıyoruz. Genel Nitelikler: • Ön lisans veya üniversite mezunu, • En az 2 yıl Ta..

İstanbul Avrupa / Fatih Rem Gsm Telekom

***Cep Telefonu ve Aksesuarları Perakende Satış Temsilcisi*** 20 Yıllık Tecrübesi ile Mobil Aksesuar Satış Sektörünün Öncülerinden Firmamızın Mağazasında çalıştırılmak üzere; -Cep Telefonu ve Aksesuarları Satış konusunda en az 3 yıl deneyimli -Perakende sektöründe kariyerine ..

Merkezi Eminönünde bulunan Türk Telekom Kurumsal Satış Kanalımıza, Türk Telekom - TTNET-AVEA Satışlarını takip edebilecek, SAHA SATIŞINDATECRÜBELİ Ekip yönetebilecek Takım liderleri Aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Rem Gsm Telekom

20 Yıllık Tecrübesi ile Mobil Aksesuar Satış Sektörünün Öncülerinden Firmamızın, Cep Telefonu ve Aksesuarları Satış Mağazasında görevlendirilmek üzere, En az 5 yıl deneyimli Ekip çalışmasına uyumlu Satış ve müşteri odaklı 22-40 yaşlarında Bay Satış Temsilci..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Met Medya

MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, - Analitik düşünme ve hızlı problem çözme yeteneği gelişmiş, - Çağrı merkezi dinamiklerine hakim, - Tele satış da takım yönetimi konusunda deneyimli, - Sözlü ve yazılı iletişim becerileri ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt LC WAİKİKİ

TAKIM LİDERİ Aranan Nitelikler 1. En az Meslek Yüksek Okulu mezunu, 2. Ekip yönetiminde en az 2 yıl tecrübeli, 3. Depo Operasyonları konusunda bilgi ve deneyim sahibi, 4. Vardiyalı sistemde çalışabilecek, 5. Analitik düşünebilen, 6. İletişim yönü kuvvetli,..

İstanbul Avrupa / Şişli Yetimoğlu Hukuk Bürosu

TOPLU KURUMSAL İCRA TAKİBİ YAPAN OSMANBEY DEKİ HUKUK BÜROSUNA YTS YE EDRİMS PROGRAMLARINA HAKİM ,MAAŞ + PRİM SİSTEMİYLE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ, TAKIM LİDERİ ve AGENT ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Tümü Garanti Grup

Sektörün lideri Garanti Şirketler Grubu'nun ilaçlama departmanının çağrı merkezi bölümünde çalışmak üzere deneyimli bay ve bayan call center elemanları alınacaktır. Gelen çağrıları karşılayıp satışa dönüştürecek, İlaçlama yaptığımız mevcut müşterilerimizi arayıp yeniden ilaçlamayı..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sınkotech A. Ş.

4.Levent bölgesindeki fabrikamızda gece vardiyasında istihdam edilmek üzere, yetiştirilmeye yatkın ve yeniliklere açık KALİTE KONTROL elemanı aranmaktadır. Adayların askerlik hizmetini kesinlikle tamamlamış ya da muaf olmaları gerekmektedir...

Merkezi Eminönünde bulunan Türk Telekom Kurumsal Satış Kanalımıza, Türk Telekom - TTNET-AVEA Satışlarını takip edebilecek, SAHA SATIŞINDATECRÜBELİ Ekip yönetebilecek Takım liderleri Aranmaktadır...