İstanbul Avrupa Takım Lideri İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Takım Lideri
İstanbul Avrupa / Güngören Kayra Kumaşçılık

firmamız bünyesinde kendini geliştirecek kartela yapacak planlamaya bakacak bayan eleman arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Şişli Ccs Türkiye

Mecidiyeköy de ki lokasyonumuzda çalışacak Takım Liderleri aramaktayız. Önlisans veya üniversite mezunu Daha önce mutlaka satış projesi yönetmiş ,Minimum 1 yıl, en az Takım Lideri seviyesinde Çağrı Merkezi Yönetimi tecrübesine sahip İletişimi kuvvetli, müşteri odaklı R..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Beylikdüzü mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Perlavista Avm'de bulunan mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tec..

BAYRAMPAŞA MERKEZDE BULUNAN (METROBÜS DURAĞINA 200mt. MESAFEDE) FİRMAMIZIN DEPO DÜZENLEMELERİNE VAKIF. DEPO YÖNETİMİNDEN ANLAYAN. SATILAN ÜRÜNLERİ SEVKİYATA HAZIRLAYACAK VE YÖNLENDİREBİLECEK, SORUMLULUK SAHİBİ, İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ DİKSİYONU DÜZGÜN SİGARA KULLANMAYAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BAY PERS..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Reyart Mimarlık

Satış ve Pazarlamada tecrübeli , ekip yönetimine yatkın tercihen, fuarlar ve fuar standı satışı konusunda ekibi yönlendirecek raporlamaları yapacak ve satışı sonlandıracak katılacak , takip yönetimine hakim uyumlu Aktif olarak araç kullanabilen arkadaşlar arıyoruz. İşyerimiz, Kağıthane Nef 11residen..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A. Ş

Türkiye'nin Hastane Odaklı Otelcilik Hizmeti sunan ilk ve tek firması APlus bünyesinde İŞKUR projesi ile yetiştirilmek üzere, •Tercihen turizm otelcilik bölümlerinden mezun •Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip •MS Office programına hakim •Esnek çalışma saatine u..

İstanbul Avrupa / Şişli Int

Şirket / İş Tanımı ULUSLARARASI BİR FİRMANIN TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİ ADAYLARI PART TİME YA DA FULL TİME ÇALIŞMA İMKANI EĞİTİMLER TARAFIMIZDAN VERİLECEKTİR. Aranan Nitelikler YÖNETİCİ VE LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP KARİYER HEDEFİ OLAN..

İstanbul Avrupa / Şişli Garanti Grup

Kendisine bağlı çalışan personellerin işlerini takip etmek, motivasyonunu sağlamak, satışları artırmak üzere takım lideri olarak çalışacak deneyimli Çağrı Merkezi Süpervizörü aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Çağrı Merkezi takım liderliği deneyimi olan, * Müşteri ve çözüm od..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çağrı merkezi alanında faaliyet gösteren yabancı ortaklı kurumsal müşterimizin Şanlıurfa lokasyonunda görevlendirilmek üzere "Çağrı Merkezi Takım Lideri" arıyoruz. Genel Nitelikler: • Ön lisans veya üniversite mezunu, • En az 2 yıl Ta..