İstanbul Avrupa Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman
İstanbul Avrupa / Bahçelievler FİRMA ADI GİZLİ

İş Açıklaması Personel özlük işleri kapsamındaki yasal süreçlerin yürütülmesi ve özlük işlemlerinin mevzuata uygun olarak gerçekleştirilerek gerekli raporlamaların yapılması. Puantaj kontrolü ve bordro tahakkuklarının yapılması Ücret, Yan haklar ve Sosyal haklar ile i..

İstanbul Avrupa / Tümü PRONET

Kariyer yolculuğunda ilk adımı atmak ve satış sektöründe deneyim kazanmak isteyen “Yeni Mezun” ekip arkadaşları arıyoruz. Üniversitelerin ön-lisans - lisans programlarından mezunsan ya da 2017 yılında mezun olacaksan, İletişimim güçlü, insan ilişkilerim kuvvetli diyorsan, İ..

İstanbul Avrupa / Şişli WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Silivri Organika Kimya Kozmetik

Üretim planlama departmanına deneyimli personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenler İşinize Sağlık Osgb

-Hizmet sektöründe satış konusunda en az 1 yıl saha deneyimi bulunan, -En az lise mezunu, -Aktif araç kullanabilen, -Raporlama becerisi bulunan, -Maaş ve yüksek prim esasına göre çalışabilecek, -Yeni müşteri kazanımı konusunda portföy oluşturabilecek, çalışma arkadaşla..

İSTANBUL / AVCILAR / AMBARLI KAVŞAKTA bulunan AXİS OFİS MOBİLYALARI markamız ile 1990 yılından bu yana faaliyetine devam eden FABRİKA-SHOWROOM'mumuzda; OFİS, Otel, Hastane, AVM, Banka, Eğitim Sektörü, Fabrika bina vb. sektörlerinde ağırlık proje bazında hareketli MOBİLYA ve sabit MOBİLYA, üretimi ve..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği

Kurumun vizyon ve misyonu doğrultusunda var olan kaynakları geliştirmek, yeni kaynak stratejisini hazırlamak, kaynak geliştirme planını yapmak, kaynak geliştirme stratejisinin pratik, yönetimsel unsurlarını yerine getirmek, kontrollerini yapmak ve gerekli önlemleri almak. Aranan Özelli..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler TÜRKİYE GAZETESİ

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar; • Ön Lisans- Lisans Mezunu, • En az 3 yıl tecrübeli, • Planlı ve düzenli çalışma sistemine sahip, • İletişim ve organizasyon becerilerinde yetkin, • Takım çalışmasına yatkın, • Sorunlar karşısında analitik düşünebilen,..

İstanbul Avrupa / Tümü ARAL

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun En az 2 yıllık pazarlama ve ürün yönetimi tecrübesi olan Çok iyi derecede İngilizce bilen İnsan ilişkilerinde güçlü, yapıcı ve çözüm üretici, analitik yönü gelişmiş, zaman yönetimi konusunda deneyimli ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli Fabrika' da görevlendirilmek üzere ''Çevre ve İSG Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun, *Bakanlık onaylı en az B sınıfı İş Güvenliği Sertifikasına sahip,..