İstanbul Avrupa Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman
İstanbul Avrupa / Başakşehir Taştan İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti.

İşyerimizde ve taahhüdümüz altındaki şantiyelerde (Ümraniye Şantiye) görevlendirilmek üzere Makine Mühendisi alınacaktır. Üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun, Askerlik görevini tamamlamış, Aktif olarak araç kullanabilen, Sorumluluk sahibi, Şantiyede iş t..

İstanbul Avrupa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Eyüp Sentry Güvenlik

Firmamızda görevlendirilmek üzere Teknik Servis Personeli arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar •Tercihen Meslek Lisesi veya M.Y.O. Elektrik/Elektronik Bölümlerinden mezun, •Elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda en az 2 yıl tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Kıraç Sanayi Sitesinde Melamin üretimini yapan firmamız için Satış Pazarlama Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 2. Müşteri ziyaretlerini yapabilecek, 3. Müşterilere ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi vermek, 4..

İstanbul Avrupa / Başakşehir WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ziya Osgb San. Tic. Lti. Şti

Ağırlıklı olarak İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde çalışacak, diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli, konusunda deneyimli C Sınıfı ve B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı aranıyor. Maaş ödemeleri düzenlidir...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa İnvee Tektil Ltd Şti

TRİKO ÜRNLERİ İMALATINDA ÇALIŞMAK ÜZERE NEBİM V3 PROGRAMINI BİLEN İÇ MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. SSK+YEMEK MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Beşyol Konfeksiyon Geliştirme Merkezi A. Ş.

Haramidere'de (Beylikdüzü) faaliyet gösteren konfeksiyon yıkama ve tasarım firmamıza, - Ekip çalışmasına yatkın, iletişmi kuvvetli - Esnek çalışma saatlerine uyabilen - Askerliğini yapmış - Mahmutbey,Güneşli,Ateştuğla,Halkalı,Sefaköy,Küçükçekmece,Avcılar,Parseller,Hara..

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

GENEL NİTELİKLER Genel merkezimizde bulunan İthalat Departmanımızda görev alacak “İthalat Uzmanı” arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Dış Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun, Dış Ticaret (İthalat Operasyon) alanında en az 3 yıl den..