İstanbul Avrupa Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ask Turizm Ve Seyahat A. Ş.

Seyahat Acentemizde tam zamanlı olarak çalışacak İngilizceye hakim, Otel rezervasyonları yapabilecek Online rezervasyon sistemlerini kullanabilecek Çözüm odaklı ve insiyatif alabilecek Çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ask Turizm Ve Seyahat A. Ş.

Seyahat Acentemizde çalışacak, İngilizce bilen Rezervasyon sistemlerine hakim Amadeus, Galileo, Troya, Quickres programlarını kullanabilen Sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı Çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler FİRMA ADI GİZLİ

İş Açıklaması Mali işler Departmanımızda "Muhasebe Uzmanı" olarak görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Ticaret lisesi veya muhasebe meslek yüksek okulu mezunu Alanında en az 3 yıl dene..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Kurumsallaşma Danışmanlığını yaptığımız Esenyurt- Beylikdüzü bölgesinde ev - konut ve otel projelerinde faaliyet gösteren firmamız için Satış Pazarlama Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 2. İnşaat sektöründe ve Ev- Konut - Otel projelerinde Sa..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya hesap yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, SEO çalışmalarını başarılı şekilde yürütebilen, Facebook, twitter, youtube, google+, instagram, linkedin ve diğer tüm sosyal medya ka..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yms Denetim Ve Smmm

“ÇAĞLAYAN ADLİYESİNİN KARŞISINDA YER ALAN MUHASEBE OFİSİMİZE LUCA MUHASEBE PROGRAMINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN EN AZ 5-10 YIL MUHASEBE OFİSİ DENEYİMİ BULUNAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.” TEL : 0 532 569 66 96..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Map İhracat İthalat Tic. Ltd. Şti.

TEKSTİLDE KURUMSAL MARKALARA HİZMET VEREN MÜMESSİLLİK OFİSİMİZE YURTİÇİ VE YURTDIŞI HİZMETLERİMİZİ VEREBİLECEK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ OLAN SEYAHAT ENGELLİ OLMAYAN B SINIFI EHLİYETLİ MÜŞTERİ İKNA VE PAZARLAMA GÜCÜ KUVVETLİ BÜNYEMİZE YENİ MARKALAR KATA..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ekap

GENEL NİTELİKLER Marka ve kurumsal hesap yönetimi konusunda minimum 2 yıl deneyimli Photoshop, Illustrator vb. grafik programlarında tecrübe sahibi Dijital pazarlama ve yeni nesil içerik pazarlama konuları ile ilgili trendleri takip eden Türkçe dil bilgisine hakim ola..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bilgiteknik Bilgisayar Ltd. Şti

• Araçtakip Sistemi, Indoor Navigation ve IOT yazılım projelerinde görev almak. • MVC, .NET te uygulama geliştirmek • Geliştirdiği yazılıma ait teknik tasarım dokümanı oluşturmak. • Teknik analizleri gerçekleştirerek, Proje Analiz Dökümanı hazırlamak ARANAN NİTELİKLER ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Evdema

Ev Dekorasyon Malzemeleri Satışında Sektörün Lideri EVDEMA Yapı’nın Satış Destek Departmanında çalışacak, Tercihen satış destek alanında deneyim sahibi, Saha Satış Ekibine destek olacak, Ürün teklifi hazırlanması ve teklifin takibini yapacak, Sipariş açılması ve süreci..