İzmir Danışman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Danışman

İş TanımıMercedes-Benz Türk A.Ş.'nin bayii olan şirketimizde , İzmir-Işıkkent Lokasyonumuza *Ağır Vasıta Servis Mekaniker* alınacaktır.Aranan NiteliklerEn az Meslek Lisesi mezunu,  Otomotiv sektöründe benzer bir p..

İş TanımıJolly Tur acentelerimizde görevlendirilmek üzere Satış Danışmanı takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen Turizm sektöründe satış tecrübesi olan, İnsan ilişkiler..

Aranan NiteliklerTatilcilerin yol arkadaşı, gezginlerin daimi başlangıç noktası Jolly Tur; bugün tatil severlerin desteğiyle sektörün trendlerini belirleyen, başarıları ödüllerle onurlandırılan ve tatil dendiğinde akla ilk gelen marka konumuna yükselmiştir. Kuruluşundan bu gü..

İş Tanımı Hizmet vermekte olduğumuz "Sigorta mağazacılığı" sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimizin Cadde ve AVM'lerde konumlanan şubelerinde görevlendirilmek üzere "Elementer Sigorta Danışmanı" aramaktayız   İlgili sigorta mağaz..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, İtalya merkezli ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 16 ülkede faaliyet gösteren çözüm ortağı olduğumuz şirket, bulunduğu piyasada finansal enformasyon üretme konusunda rakipsiz bir konumda bulunmaktadır.  ..

İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımıİzmir Dikili'de yeni açılacak Mağaza Müdürü'ne destek veren bu pozisyon için işin gerekleri ve adaylarda aranan özellikler şöyledir:•Kişisel bakım, kozmetik ve günlük ihtiyaç ürünleri konusunda bilgili,•Mağazacılık sektöründe en az 3..

İş TanımıUluslararası Gayrimenkul firması bünyesinde kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilere iş fırsatı sunulmaktadır. ERA Gayrimenkul'ün İZMİR  Bornava - Bayraklı Bölgesinde  yer alan ilk ofisi olan  ..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

İş TanımıCam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları, özgün yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. 1957’den bu yana her gün büyümeye ve gelişmeye devam eden Paşabahçe Ma..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıSAHA AJANS; birçok ulusal ve uluslararası markaya hizmet vermekte olan bir doğrudan pazarlama şirketi olarak, Hizmet vermekte olduğumuz, Bilişim sektörünün öncü markalarından biri için; Teknolojik Mağazalarda görevlendirilmek üzere ‘Bayan ve Bay..