İzmir Danışman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Danışman
İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Müşteri memnuniyetini gözeterek verilen hedefler doğrultusunda satış yapmak, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, M..

İzmir / Bornova Serkan Grup

Firmamızın reklam/tanıtım danışmanına ihtiyacı vardır. Her ilden 1 danışmanla çalışma planlanmaktadır. Danışmanların seçtiği bölgede ikamet etmeleri gerekmektedir. Resimsiz başvurular dikkate alınmayacaktır. Sadece bayanlar ile çalışma düşünülmektedir. Çalışma siste..

İzmir / Bornova Turyap Çamdibi

İş Tanımı - Gayrimenkul pazarlama, satış, kiralama, portföy geliştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, - Pazar analizi ve basit rayiç analizi yapılması, Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Tercihen gayrimenkul sektörü tecrübesine sahip, ..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; İZMİR AGORA AVM'de açılacak olan Sport in Street mağazamızda görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımı Müşteri memnuniyetini gözeterek verilen hedefler doğrultusunda satış yapmak, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın..

İzmir / Tümü Albatros Gayrimenkul

İş Tanımı Gayrimenkul sektörünün ülkemiz'de %35 ve fazla olan arz-talep dengesinde,inşaat vb. diğer sektörlerin ardından lokomotif gördüğüm işimi 2011 yılından bu yana yapmaktayım.Aynı zamanda 62 yılını ülkesine hizmet vermiş 3.kuşak olan yadigar SEKMAN İŞ KEMAL ÇAKIR firmasına'da hizmet verme..

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel temizliği, düzeni ve depo süreçlerinde görev alacak Satış Danışmanları arıyoruz!!! İs..

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Bodrum, Turgutreis, Milas, Marmaris, Fethiye, Kaş, Göcek, Didim, Söke, Kuşadası, Çeşme, Urla, Edremit, Ayvalık, Akçay, Altınoluk ,Alanya 'da bulunan mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konus..

İzmir / Tümü 1A Plus Gayrimenkul

İş TanımıKazancı yüksek ve riski az bir sektörde güçlü ve kurumsal bir markayla yola devam etmeyi düşünüyorsanız 1A Plus sizin için doğru karar.1A Plus; Amerika'nın Atlanta eyaletinde kurulmuş olan bir Türk girişimidir. Türkiye lisansörlüğünün Genel Merkez..

İş Tanımı Şubeye gelen kişilere kurumumuz ve eğitim sistemimiz hakkında etkin bilgi aktarımı yapmak, Kayıt görüşmeleri planlamak ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek, Satış ve tanıtım faaliyetlerinde aktif görev almak, Kayıt sonrası öğrenci..