İzmir Danışman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Danışman
İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK ve PAZ. A.Ş.; İZMİR BORNOVA' da yer alan FLO mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANI aramaktadır.   Mağazada s..

İzmir / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıBEYAZ EŞYA SEKTÖRÜ İŞ İLANI   Danışmanlık yapmakta olduğumuz beyaz eşya sektöründe lider firmamız için zincir mağazalarda ve bayilerde çalışmak üzere Mağazacılık, satış temsilciliği, Satış Danışmanı sorumlusu olarak görev yapacak bay/bayan çalışma ark..

İş TanımıAEGON Türkiye Hayat Sigortası Ekiplerini Buyutuyor! Bu ekiplerin bir parçası olmak ve yüksek bir gelir elde etmek istiyorsanız; belirtilen niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, sizi Şirketimize davet ediyoruz...

İzmir / Dikili Erva Deniz Termal

İzmir de bulunan denize sıfır tatil köyümüzün tanıtımlarını ve satışlarını yapabilecek bay bayan çalışma arkadaşları aramaktayız . NOT: ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA TESİSTE KONAKLAMA VERİLECEK Eğitime acık Motivasyonu ve Öz güveni yüksek Dinamik,iletişimine güvene..

Teknom; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Teknolojik üretim teşviği alan LED ve Alternatif Enerji Sistemleri firmasıdır. ISO 9001, 14001, 18001, 1002 ve CE belgelerini alarak kurumsal alanda ilerlemekte olan firmamıza aşağıdaki özelliklerde yeni mezun, beklemeli yada mezun çalışma arka..

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel temizliği, düzeni ve depo süreçlerinde görev alacak Satış Danışmanları arıyoruz!!! İs..

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Bodrum, Turgutreis, Milas, Marmaris, Fethiye, Kaş, Göcek, Didim, Söke, Kuşadası, Çeşme, Urla, Edremit, Ayvalık, Akçay, Altınoluk ,Alanya 'da bulunan mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konus..

İzmir / Konak Gold Key Emlak

Emlak ofisimizde çalışacak Deneyimli,Deneyimsiz elemanlar alınacak. DENEYİMLİ VE PORTFÖYLÜ PERSONELE FARKLI PRİM SİSTEMİ UYGULANMAKTADIR...

İzmir / Konak 5s Otomotiv

5s Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer 2 El Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.5s Otomotiv 2 El Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...