İzmir Garson İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Garson
İzmir / Karşıyaka Barkod Restaurant Bar

KARŞIYAKA'DAKİ RESTORAN-BARIMIZA TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ BAYAN GARSONLAR ALINACAKTIR. GÜNLÜK ÜCRETİMİZ 100 TL OLMAK ÜZERE KİŞİNİN MOTİVESİ VE HIZINA GÖRE 150 TL YE KADAR YÜKSELMEKTEDİR. RESTORANIMIZDA AYRICA PİRİM SİSTEMİ VARDIR. ÖĞLEN VE AKŞAM VARDİYASI OLMAK ÜZERE 2 FARKLI VARDİYAMIZ VARDIR. YEME-İ..

İzmir / Tümü Alsancak Unlu Mamuller

Aydın, Balıkesir- Edremit, Trabzon ve İzmir Menemen, Dikili ve merkez ilçelerdeki mevcut ve yeni açılacak şubelerimizde görev alacak, Ürünlerimizi güler yüzlü kaliteli hizmetleriyle konuklarımıza sunan ekibimizde yer almak isteyen tezgahtar ve servis elemanı alınacaktır. Aday Öze..

İzmir / Konak Cafe Villa Fırat

Bizimle birlikte çalışacak bay bayan garson alınacak..

İzmir / Karşıyaka TAVUK DÜNYASI

İzmir Mavibahçe AVM'de bulunan Tavuk Dünyası şubesi için iş disiplini olan, kişisel hijyene önem veren ve ekip çalışmasına uyumlu salon personelleri aranmaktadır. Başvurular online olarak buradan veya: Şube Müdürleri: Haşim Bey: 05395414013 Gürhan Bey: 05322628218 'de..

3 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İzmir / Çeşme Pizza Pizza

Türkiye'nin en büyük yerli pizza zinciri Pizza Pizza' nın Çeşme ve Balıkesir-Edremit şubelerinde çalışacak bay- bayan garson aranmaktadır. **Çeşme Şubemizde Bay personel için kalacak yer imkanı mevcuttur. Diksiyonu düzgün, Prezantabl, Esnek çalışabilen, En..

İzmir / Gaziemir Kahve Diyarı

İzmir - Gaziemir, Kipa Extra - Kahve Diyarı şubemiz için Servis Elemanı ve Barista olarak çalışacak yeni takım arkadaşlarımızı arıyoruz...

İzmir / Konak Sakıpağa Dönerevi

Sakıpağa Dönerevi Alsancak, Karşıyaka ve Kemeraltı'ndaki restoranlarımızda, ürünlerimizi kaliteli bir servis ve hijyen koşullarına duyarlı bir şekilde yürütebilecek garson pozisyonu için çalışma arkadaşı aranmaktadır. Adaylarda Aranan Nitelikler ; Kişisel görünümüne ve hij..

İzmir / Bornova Morgül Et & Mangal

Yeni açtığımız Bornova hükümet konağındaki lokantamızda çalışıcak garson arıyoruz....

İzmir / Bornova BAY DÖNER- APAZ GIDA

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek Garson alınacaktır. Hizmet sektöründe kariyer hedefi olan, Tercihen kafe ya da restoranda servis tecrübesine sahip, Müşteri taleplerini nazikçe ve güler yüzle..