İzmir Garson İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Garson

KARŞIYAKA YALIDAKİ ÖZSÜT İŞLETMEMİZE GARSON ARANMAKTADIR...

İzmir / Karabağlar Cafe Center

Hatay bahçelievlerde Yeni açılan Bay ve Bayan nargile ve oyun salunu olan cafemize tam zamanlı bayan elaman alınacaktır HATAY,BAHÇELİEVLER ,GÜZELYALI,BOZYAKA,EŞREFPAŞA,ALİRIFAT,YEŞİLYURT semtinde oturanlar tercihimizdir..

İzmir / Gaziemir My House Cafe Restaurant

GAZİEMİR in en nezih ve keyifli mekanı MYHOUSE CAFE ve MY HOUSE CAFE&BRASSERİE ekibimize katılmak üzere aşağıdaki niteliklerde BAY ve/veya BAYAN GARSON arıyoruz. (işletmelerimizden biri alkollü diğeri alkolsüzdür) -deneyimli -işini seven ve insan ilişkilerinde başarılı *diksiyonu d..

İzmir / Bornova Özsüt Özkanlar

Bornova'da ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Karabağlar Özkan Kafe

kırathane ve iddaa ganyan bayi olarak hizmet veren işletmemizde çalışacak,güler yüzlü , çalışkan mesai arkadaşları arıyoruz ilgilenen arkadaşlar bizimle irtibata geçebilir...

İzmir / Gaziemir Kahve Diyarı

İzmir - Gaziemir, Kipa Extra - Kahve Diyarı şubemiz için Servis Elemanı ve Barista olarak çalışacak yeni takım arkadaşlarımızı arıyoruz...

İzmir / Bornova İmren Unlu Mamulleri

Güler yüzlü,kişisel bakımına özen gösteren , çalışkan , iş disiplinini bilen , dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz...

Catering hizmeti veren yanı sıra Yiyecek İçecek Üretimi ve Dağıtımı da sunan; Avrupa menşeli uluslararası alanda faaliyet gösteren şirketler grubumuzun Türkiye ayağında, Yüksek Hızlı Trenler ve Ana Hat Trenlerinde yiyecek içecek hizmetleri sunmaktayız. Bu bağlamda, Ankara, İzmir, Konya, Eskişehir, İ..