İzmir Garson İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Garson
İzmir / Bornova Alaçatı Sakızlı Kahve

bardan anlayan, servis elemanı olarakta çalışabilcek, diksiyonu ve dış görünüşü düzgün bay - bayan çalışma arkadaşları alıncaktır..

İzmir / Bayraklı Sice Lounge

SAAT 12,00 / 22,00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞACAK İŞ KONUSUNDA DENEYİMLİ BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR..

İzmir / Konak Renaissance Izmir Hotel

Uluslararası Marriott International oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak Servis Elemanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler; • Otelcilik sektöründe benzer pozisyonlarda deneyim sahibi, • Mesleki düzeyde İngilizce bilgisi..

İzmir / Menemen Mola Üssü Fast Food Cafe

MENEMEN SEVGİ YOLU ÜZERİNDE YENİ AÇILAN İŞYERİMİZDE .KURUMSAL.FALİYET GÖSTEREN MOLA ÜSSÜ CAFE FAST FOOD CAFEDE -MUTFAK GÖREVLİSİ-SANDVİCH-MAKARNA-TAVUK SPECİAL HAZIRLAYABİLECEK -WAFFLE GÖREVLİSİ İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ. PART TIME-YARIM GÜN ÇALIŞ..

İzmir / Kemalpaşa Umudum Cağ Döner

Lokantamızda çalışacak, deneyimli , bay garson alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Kahve Diyarı

İzmir - Gaziemir, Kipa Extra - Kahve Diyarı şubemiz için Servis Elemanı ve Barista olarak çalışacak yeni takım arkadaşlarımızı arıyoruz...

Cafe -Restaurantımızda tecrübeli diksiyonu düzgün insan ilişkileri güçlü olan samimi güler yüzlü müşterilerimizi karşılayacak bayan karşılama hostesi aranmaktadır...

İzmir / Bornova Firma Adı Gizli

* Toplu yemek üretiminde deneyimli. * Yemek servisi ve sunum hizmeti yapacak, * Yemekhane temizliğinde görev alacak. * Hijyen kurallarına dikkat eden. * Dış görünümüne önem gösteren. * İnsan ilişkilerinde başarılı. * Dikkatli ve özenli. Enerjik. * Tercihe..

İzmir / Karşıyaka TAVUK DÜNYASI

Mavibahçe Avm'de bulunan şubemize iş disiplini olan, kişisel hijyen ve bakımına dikkat eden, takım çalışmasına uygun servis elemanları aranıyor. Başvuruları online olarak site üzerinden yapabilirsiniz...

İzmir / Gaziemir My House Cafe Restaurant

GAZİEMİR in en nezih ve keyifli mekanı MYHOUSE CAFE ekibimize katılmak üzere aşağıdaki niteliklerde BAY ve/veya BAYAN GARSON arıyoruz. -deneyimli -işini seven ve insan ilişkilerinde başarılı *diksiyonu düzgün *yoğun çalışma temposuna ve takım çalışmasına uyum sağlayabilecek..