İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Tercihen aktif satış den..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

İzmir / Konak Dijital Reklam Hizmetleri

Google arama motorunda süresi dolan reklamların verilen datalar doğrultusunda satışını yapacak müsteri temsilcileri alınacaktır. Şartlarımız işini severek yapacak takım çalışmasına yatkın çalışma saatlerine özen gösterecek takım arkadaşları aranmaktadır. çalışma saatlerimiz hafta içi 09:00 18:00 ara..

İzmir / Bornova Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler: • En az Lise mezunu, tercihen MYO/ üniversite mezunu • Tercihen tahsilat deneyimli • Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş • Hedef odaklı çalışabilen • Problem çözme ve analitik düşünme yeteğine sahip • Ekip çalışmasına yatkın • Hizm..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

Turkcell Global Bilgi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Superonline Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Turkcell Global Bilgi Superonline Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi..

Çağrı merkezimiz için; Kurumsal bir firmayı temsil edebilecek, Diksiyonu düzgün, Kendine güvenen, İkna kabiliyeti yüksek, Dinlemeyi ve kendini dinletmeyi bilen; Sakin,sinirlenmeyen ve tane tane konuşan müşteri temsilcilerine ihtiyaç duymaktayız. Maaş ..

İzmir / Konak Hda Ajans

OYUNCU AJANSIMIZA ORGANİZASYONLARIMIZ DA HAFTA SONLARI GÖREV ALABİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , ÖZ GÜVENİ YÜKSEK , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , PREZANTABL , İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , İLETİŞİMİ KUVVETLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Konak Çevikler İletişim

SAHA SATIŞI KONUSUNDA TECRÜBELİ KİŞİSEL GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ EKİP ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN PREZANTABL İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK FİRMAYI TEMSİL YETENEĞİ SAHİP MÜŞTERİ VE SONUÇ ODAKLI DENEYİMLİ DENEYİMSİZ EKİP ARKDAŞLARI ARANMAKTADIR...

İzmir / Konak Giza İletişim

SDM -GİZA İLETİŞİM Turkcell süperonline Çağrı merkezimizde; telesatış deneyimi olan, tercihen adsl satışında çalışmış, sabırlı ve istekli,ikna kabiliyeti yüksek personeller alınacaktır. maaş+prim+sgk..

İzmir / Konak Dcs Turizm Tic. Ltd. Sti

DCS COMMUNICATION CENTER Dcs Turizm şirketi 11 şubesi ve 700 kişilik ekibi ile Türkiye’den Avrupa’nın Almanca konuşan kısmına hizmet veren bir Çağrı Merkezi’dir. Türkiye’den yürüttüğü faaliyetlerinde 15. yılını tamamlayan DCS Turizm’in amacı bu sektördeki kalite anlayışını daima y..