İzmir Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Müşteri Temsilcisi

Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Halkla İlişkiler / Müşteri İlişkileri Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim Halkla İlişkiler / Müşteri İlişkileri Sorum..

İZMİR' de Faaliyet Gösteren firmamıza; SUPERONLİNE Merkezinde; dış arama gerçekleştirerek, Ürün ve Hizmetlerin Telefonda Tanıtım ve Satışını Gerçekleştirecek, Tercihen daha önce Superonline Çağrı Merkezi veya Satış Kanalı tecrübesi olan, Telefonda ifade ve ikna kabili..

İzmir / Konak Englısh Fast

*Bay / Bayan, *Planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli, *Esnek çalışma saatlerine uyacak, *Görünümüne özen gösteren, *Girişken diksiyonu düzgün iletişim yönü kuvvetli, *Gerektiğinde belirli dönemlerde seyahat edebilecek, ..

İzmir / Bornova Stilgirl

İnternet üzerinden satış yapan firmamız için müşteri temsilcisi alınacaktır. En az lise mezunu; Bilgisayar kullanabilen ve sosyal medya bilgisine sahip; Pınarbaşı semtine yakın ikamet eden; Bayan personel alımı yapılacaktır...

İzmir / Konak Net Ajans

Net Ajans firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Call Center Agent ilanlarına göz atabilirsiniz.Net Ajans Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Call Center Agent ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Bayraklı İzci Telekominikasyon

İzci Telekominikasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İzci Telekominikasyon Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..