İzmir Operatör İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Operatör
İzmir / Bornova Techmould Kalıp Makıne

Başta otomotiv olmak üzere beyaz eşya ısıtma soğutma sektörlerine saç kalıpları ve presli imalat yapmakta olup preste çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Deneyimli veya deneyimsiz...

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Şerit Testere Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 3 ay şerit testere operatörlüğü yapmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Gel..

İzmir / Bornova TÜRK TUBORG

Genel Nitelikler • Meslek Yüksek Okullarının tercihen Makine, Bilgisayar, Elektrik veya Gıda Teknolojisi bölümlerinden mezun • Tercihen Gıda / İçecek / Üretim sektörlerinde ve benzer bir görevde 1-2 yıl deneyimi olan • İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın ve g..

İzmir / Kemalpaşa Vsm Otomotiv Ltd. Şti.

İzmir Kemalpaşa-Ulucak’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu, Çıraklık Eğitim merkezi mezunu , • Gazaltı Kaynağı konusunda deneyimli • Teknik resim okuyabilen • Kumpas, mikrometre, vb. ölçüm aletle..

İzmir / Çiğli DÖNMEZ DEBRİYAJ

Meslek lisesi veya Çıraklık eğitim merkezi ilgili bölümlerinden mezun, Askerliğini tamamlamış, 22 – 40 yaş aralığında, 3 kişi Pres tezgah operatörü, 1 kişi ısıl işlem operatörü, 3 kişi Cnc tezgah operatörü, 2 kişi Metal kalıp bozma işçisi ihtiyacımız vardır..

İzmir / Çiğli Nedu Kalıp

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS:EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olan sektöründe öncü şirketimizin aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip operatör alınacaktır. ..

Autocad çiziminde söve ve dış cephe çizimine hakim tecrübeli cnc operatörü alınacaktır...

İzmir / Menderes Uslu Makina

Kısıkköyde makina imalatında faaliyette bulunan fabrikamıza, Tercihen CNC programlama konusunda tecrübeli ve ayar yapabilen, Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini hassas bir şekilde kullanabilen, Teknik resimleri iyi okuyabilen, Yetenekli ve öğrenmeye elverişli perso..

İzmir / Bornova Hss Makina

cnc tezgahında çalışacak deneyimli eleman yemek+ssk çalışma saatleri 8:00/ 18:00 cmts 08:00 / 13:00..

İzmir / Çiğli Bilenmakinakalip

Firmamızda cnc torna ve dik işlemde çalışacak, kumpas mikrometre vb aletleri kullanacak, elmas uçları değiitirip telafi verebilecek, vardiya sistemine uyan elemanlar aranmaktadır...