İzmir Operatör İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Operatör
İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere METAL ISIL İŞLEM OPERATÖRLERİ arıyoruz. Tercihen ölçü aleti kullanabilen, teknik resim okuyabilen, Vardiyalı çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, ..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Kalite Güvence bölümümüzde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. min, 6 ay Kalite Güvence bölümünde çalışmış, ölçü aleti kullanabilen (kumpas, mikrometre, mihengir, vb ) ..

İzmir / Çiğli Nedu Kalıp

* Meslek Lisesi CNC Torna bölümünden mezun *35 yaşını aşmamış * En az 2 yıl deneyimli * CNC programlama bilgisine sahip * Yoğun çalışma temposuna, esnek çalışma saatlerine ve vardiyalı çalışmaya uyum gösterebilecek, * Askerlik görevini tamamlamış aday arayışımız vardır..

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, Üretim Yöneticisi’ne bağlı olarak görev yapacak Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır. • Endüstri Meslek Liseleri'nin Torna-Tesviye bölümlerinden veya Makina bölümlerinden mezun, • En az 2-3 yıl talaşlı imalat tecrübesi olan,..

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Takımhane Operatörü Havacılık Sanayinde Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Takımhane Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. En az 3 yıl tecrübel..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere MONTAJ OPERATÖRLERİ arıyoruz. min 3 ay MONTAJ operatörlüğü yapmış, Tercihen ölçü aleti kullanabilen, teknik resim okuyabilen, Vardiyalı çalışabilecek, Aske..

Şirket bünyesinde Lastik Kaplama Sektöründe çalıştırılmak üzere; *Bay, *25-40 Yaş arası, *Buca ve Bornova da ikamet eden, *Askerlik görevini tamamlamış, *Mavi yaka vasıfsız personel, *CNC operatörü, *Elektrik personeli ( Elektrik bölümünden mezun), *Ba..

Firmamız için cnc operatörü çalışma arkadaşları aramaktayız. Fanuc, mitsubishi ve haas kontrol ünitelerinden herhangi birini bilen, Hassas parça bağlama doğrultma ve merkez alama işlemlerini yapabilen, Talaşlı imalat hakkında bilgi sahibi, Ekip çalışmasına uyum sağlaya..

İzmir / Bornova Pekbay Makina

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE CNC TORNA OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Üretim Operatörü Havacılık Sanayinde Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Üretim Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. Meslek Yüksekokulu &..