İzmir Operatör İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Operatör

Firmamız için cnc operatörü çalışma arkadaşları aramaktayız. Fanuc, mitsubishi ve haas kontrol ünitelerinden herhangi birini bilen, Hassas parça bağlama, doğrultma ve merkez alma işlemlerini yapabilen, Talaşlı imalat hakkında bilgi sahibi, Ekip çalışmasına uyum sağlaya..

İzmir / Aliağa Egenkm Gıda San. Tic A. Ş

makine bakım onarım konusunda tecrübeli ,erkek adaylar başvurabilir. gıda sektöründe tecrübeli olması tercih sebebidir...

Autocad çizimine hakim Strafor cnc kesiminde çalışacak iş arkadaşları arıyoruz. Sosyal imkanlar karşılıklı görüşülecektir...

İzmir / Çiğli Deka Yüzey Teknolojileri

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Tercihen CNC programlama konusunda tecrübeli ve ayar yapabilen Kumpas, mikrometre vb. ölç..

İzmir / Çiğli Deka Yüzey Teknolojileri

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini hassas bir şekilde kullanabilen, Teknik resimleri..

İzmir / Çiğli Esen Plastik

İzmir ve Adana'da bulunan üretim işletmelerimizde görev yapacak Elektrik Teknisyenleri/Teknikerleri Bakım Teknisyenleri/Teknikerleri Üretim Personelleri ( Lise ve üzeri mezuniyetler tercih sebebidir ) Destek Birim Personelleri ( Kalite,Sevkiyat ) aranmak..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Talaşlı İmalat Bölümünde Cnc Torna Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 6 ay cnc torna operatörlüğü yapmış, Kumpas, mikrometre vb. ..

İzmir / Konak Arkas Holding

Dolu boş konteyner elleçleme makinesi kullanım tecrübesi olan, Tercihen operatörlük belgesi bulunan, İzmir'de ikamet eden,..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere ENGELLİ çalışma arkadaşları arıyoruz. En az %40 engelli oranına sahip, Üretimde; Montaj bölümünde yada Giriş depo da yada Cnc Torna da çalışabilecek arkadaşları..

İzmir / Çiğli Uysal Makina

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin üretim bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve ye..