İzmir Personel İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Personel

FİRMAMIZDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, EHLİYETİ VE YETERLİ DERECE İNGİLİZCESİ OLAN DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ ACENTE/OPERASYON PERSONELİ ALINACAKTIR. DENİZCİLİK OKULLARI MEZUNLARI TERCİH EDİLİR...

5 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 d..

İzmir / Konak Firma Adı Gizli

*İŞ TANIMI Haşere İlaçlama ve kimya firmamızın bünyesinde; Haşere ilaçlama ve zemin kaydırmazlığı uygulama üzerine, uygulama personeli aranmaktadır. *ARANAN NİTELİKLER -Diksiyonuna ve Dış Görünüşüne Özen Gösteren, -En Az Lise Mezunu, .-Deneyimli-Deneyimsiz..

İzmir / Konak Firma Adı Gizli

*İş Tanımı Haşere İlaçlama ve kimya firmamızın bünyesinde; Haşere ilaçlama ve zemin kaydırmazlığı uygulama üzerine, uygulama personeli aranmaktadır. -Aranan Nitelikler .Diksiyonuna ve Dış Görünüşüne Özen Gösteren, .En Az Lise Mezunu, .Deneyimli-Deneyimsiz, .Aktif ..

İzmir / Menemen Trcel Sertifikasyon

İzmir Menemen'de faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere -İlgili ve benzer pozisyonlarda en az 2-5 yıl deneyimli - Ms office programlarını bilen,iyi derecede excell word kullanabilen -Tek Düzen Hesap Planına hakim, -Alış-Satış faturalarını kesecek ve muhasebe kayı..

İzmir / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Personeller 3 gün boyunc..

TORBALI YAZIBAŞI SEMTİNDE BULUNAN ULUSLARARASI ZİNCİR MAĞAZAMIZIN DEPOSUNDA ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. GENEL NİTELİKLER - 3 VARDİYALI ÇALIŞMA SİSTEMİ - 22-35 YAŞ ARALIĞINDA BAY PERSONEL - ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ - MAAŞ+SGK+YEMEK+SERVİS..

KEMALPAŞA DA BULUNAN MOPAK FABRİKA DA FİRMAMIZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE ÜRETİM VE PAKETLEME PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK BAY TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. GENEL NİTELİKLER *3 VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK * TERCİHEN MESLEK LİSESİ MEZUNU * TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN..

İzmir / Konak BARIŞ İLETİŞİM

• Firmamız bünyesinde "Teknik Servis Personeli olarak çalışacak • •Tercihen Meslek Lisesi veya M. Y. O. Elektrik/Elektronik Bölümlerinden mezun, • •Elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda en az 1 yıl tecrübeli, • •Müşteri odaklı yaklaşım sergileyecek,..

İzmir / Bayraklı Tesla Sigorta

segem sertifikası olan , sigorta sektöründe deneyimli teknik ve pazarlama bilgisi olan ehliyeti olup aktif araç kullanabilen sigorta teknik personali aranmaktadır..