İzmir Personel İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Personel

AYRANCILAR MEVKİİNDE BULUNAN SÜPERPAK FABRİKADA ŞİRKETİMİZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE ÜRETİM DESTEK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK 25-35 YAŞ ARALIĞINDA BAY TAKIM ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR. MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK..

BAYRAKLI ADLİYESİ YANINDA BULUNAN MİSTİRAL'E AİT İŞ KULESİ VE KONUT KULESİ'NDE FİRMAMIZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK BAY TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. MAAŞ+SGK+YOL+YEMEK..

-Netsis bilgisi -e defter / e fatura işlemlerinden tecrübeli -Muhasebe kayıtları ve beyanları yapabilen -SGK giriş-çıkış ve bildirgeler konusunda bilgili -..

İzmir / Karabağlar Ab Yapı Hazır Pvc Doğrama

ab yapı hazır pvc doğrama firmamıza plastık doğrama işinden anlayan kalfa ve ustalar alıncaktır..

Firmamızda çalışmak üzere BRC, IFS, FSSC22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, OHSAS 18001 yönetim sistemlerine hakim ofis içerisinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen kriterlere sahip Planlama Elemanı alınacaktır. Aranan Kriterler: Tercihen mühendislik ..

İzmir Menemen'de faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere -İlgili ve benzer pozisyonlarda en az 2-5 yıl deneyimli - Ms office programlarını bilen, -Tek Düzen Hesap Planına hakim, -Alış-Satış faturalarını kesecek ve muhasebe kayıtlarını yapabilecek, -Cari hesa..

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

--BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN MAĞAZAMIZA BİZZAT GELMESİ RİCA OLUNUR -Mağazalarımızda Satışı Yapılan Ev Mobilyalarının Müşterilerimizin Adresinde Kurulumunu Yapacak -Ürünlerin depomuzdan Aracımıza Yüklenmesi ve Müşteriye Montaj Ve Ürün Sevkiyatı İşlerini yapacak, -Mobilya Montaj ve sevk..

İzmir / Bornova Veranisa

Tessettür giyim mağazamızda Nebim V3 programı kullabilen Lise veya Üniversite mezunu en 3 yıl Mağazacılık tecrübesi olan Bayan personel arıyoruz...

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, SATIN ALMA bölümünde istihdam edilmek üzere SATIN ALMA YÖNETİCİSİ olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER: • Üniversitelerin ilgili bölümle..

5 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 d..