İzmir Personel İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Personel

şin Detayı 1981 yılından beri kesintisiz faaliyet gösteren Şenol Hukuk Bürosu, 2008 yılında kurumsal müvekkillerine alacak takibi konusunda operasyonel hizmet sunmak üzere Şenol Çağrı Merkezi’ni kurmuştur. 2013 yılında ise limited şirket haline gelen Şenol Çağrı Merkezi, 2014 yılında uç..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İzmir / Tümü EVE MAĞAZACILIK

• Hakkımızda Eve, her geçen gün büyüyen ve en iyi hizmet için çalışan bir kişisel bakım ve kozmetik marketidir. Kozmetik sektöründe ‘Bakımlı olmanın akıllı yolu’ sloganı ile yola çıkan tüketici odaklı yeni bir kişisel bakım mağazalar zinciridir. Her hafta sunduğu yeni ürünler ve..

İzmir / Bornova Limoya Deri & Ayakkabı

Bayan ayakkabı online satışı yapan sanal mağazamız bünyesinde çağrı merkezi ve müşteri ilişkileri üzerine tam zamanlı çalışacak bayan eleman alınacaktır. Belirttiğimiz aranan özelliklere uyan birisi iseniz, daha detaylı bilgi için ilana başvuru yapabilir veya WhatsApp üzerinden detaylı bilgi alabili..

İzmir / Aliağa Akuvatur Su Ürünleri

Üniversitelerin Su Ürünleri Mühendisliği bölümünden mezun, Alanında en az 2 yıl tecrübeli, MS Office programlarına hakim, Raporlamaları düzenli olarak yapabilecek, Dinamik ve sorumluluk sahibi, İletişim becerileri yüksek ve ekip çalışmasına yatkın, Şakran ve çevre..

GENEL NİTELİKLER: - Üniversitelerin Lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun, - Ms Office Programlarına hakim, - Dinamik, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına uyumlu, firmayı temsil edici, - Sonuç odaklı, iş takibi yapabilen, problem çözme..

Kozmetik ürünler üreten, IFS belgeli ve standartları çerçevesinde üretim yapan fabrikamızda; üretim departmanında görevlendirilecek; * 20-35 yaş arası ( Erkek personel için askerlik görevini yapmış olmak ), * İzmir Torbalı ve Bornova'da ikamet eden, * Bay veya Bayan ..

İzmir / Tümü Orbis Rehberlik

İŞ TANIMI Türkiyenin ilk yerli envanter sistemini okullarımıza kazandıran ORBİS REHBERLİK, Web tabanlı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında Türkiye’de ilk olan bir firmada çalışmak isteyen, Kariyerini bu alandaki önde gelen akademisyenlerle kuvvetlendirmek is..

İzmir / Foça Akra Turizm

İş Tanımı Özdere'de 5 yıldır Hizmet Veren Sevim Sultan Beach Otelimizde Farklı Pozisyonlarda Çalıştırılmak Üzere , Yatılı Personel İhtiyacımız Vardır.Başvuru İçin Lütfen Gsm den Ulaşınız,Detaylar Telefonda Verilecek dir. Aranan Nitelikler Güler Yüzlü İnsan İlişkileri Kuvvetli..

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

-Mağazalarımızda Satışı Yapılan Ev Mobilyalarının Müşterilerimizin Adresinde Kurulumunu Yapacak -Ürünlerin depomuzdan Aracımıza Yüklenmesi ve Müşteriye Montaj Ve Ürün Sevkiyatı İşlerini yapacak, -Montaj ve sevkiyat işlerinde tecrübeli Veya Yapabileceğini düşünüp yetiştirilecek -Tak..