İzmir Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Danışmanı

· 2 yıllık MYO veya 4 yıllık üniversitelerinden mezun, ·Bankacılık veya Sigortacılık alanlarında deneyim sahibi, ·Tercihen Segem ve Bireysel emeklilik belgesi olan, ·Askerlik görevini tamamlamış, ·Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükseltmeyi hedefl..

İzmir / Karşıyaka Ajans Mix Genel Reklam Hizmetleri

İKNA KABİLİYETİ GÜCLÜ DİKSİYONU DÜZGÜN KENDİNE GÜVENEN OFİSTE İÇERİSİNDE CALIŞACAK KONUŞMAYI SEVEN BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ 25- 35 YAŞ ARASI BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR (Fotoğrafsız başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir) ..

İzmir / Bornova Malawiizmir

Bornova Kazım Dirik Mahallesinde bulunan Toptan ve parekende 600 akvaryum kapasitesine sahip mağazamızda çalıştırılmak üzere mağaza satış elemanı, akvaryumhane personeli ve online satış personeli alınacaktır. Akvaryum canlıları ve ürünleri hakkında bilgisi olan ve bunların satışı ve satış plan..

İzmir / Gaziemir CİVİL

0-14 YAŞ ÇOCUK MAĞAZAMIZDA DAHA ÖNCE DENEYİMLİ SATIŞ DANIŞMANLIĞI YAPMIŞ ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ KONUŞMA,DİKSİYON VE İLETİŞİM BECERİSİ GÜÇLÜ TAM ZAMANLI ADAYLAR ARIYORUZ. İRTİBAT İÇİN İLANA BAŞVURU YAPMANIZ YETERLİ.OLUMLU VEYA OLUMSUZ DÖNÜŞLER SAĞLANAC..

İzmir / Karşıyaka Web Tanıtım Hizmetleri

Karşıyakada ofisimizde telefonla satış ve randevu konusunda deneyimli profesyonel bay - bayan çalışma arkadaşı arıyoruz..

İzmir / Karşıyaka Ürkmez Gayrimenkul

Ürkmez Gayrimenkul tecrübel Karşıyaka bölgesine hakim portföy sağlayabilecek Gayrimenkul danışmanları aranıyor.....

*KURUMSALLAŞMAKTA OLAN FİRMAMIZ YENİ ŞUBESİ 200 M2 LİK OFİSİMİZDE HİZMET VERECEKTİR * 2 ŞUBEMİZ AKTİF ÇALIŞMAKTADIR *EMLAK DANIŞMANLIĞI YAPABİLECEK *TECRÜBELİ VEYA ÖĞRENMEYE AÇIK * EMLAK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YÜKSELMEYİ AMAÇLAYAN * GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN * MESAİ ..

İzmir / Karabağlar Bebek Mağzası

Bebek ve çocuk giyim mağzamıza bayan çalışma arkadaşları arıyoruz..

İzmir / Menemen WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İzmir / Karşıyaka Elal Ajans

Ajansımız bünyesinde yayınlanmakta olan Karşıyakalım Haber Portalı ve Sektörüm Emlak Haber Portalında, Haziran ayından itibaren yayın hayatına girecek olan Sektörüm Emlak Gazetesi'nde, emlak portalımızda ve anaokulları rehberi ile okulöncesi eğitim haberleri veren internet sitemizde çalışacak müşter..