İzmir Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Danışmanı

Albey mağazası için bay satış elemanları alınacaktır. İstenilen şartlar: • Askerliğini yapmış, • 18-35 yaş aralığı, • Tercihen (B) sınıfı ehliyet sahibi, • Bu işi seven, insanlarla diyaloğu iyi olan , • Öğrenmeye açık kişilerle çalışmak istiyoruz...

EGE ÖNCEL LTD. ŞİRKETİNDE ERİKLİ A.Ş. BÜNYESİNDE DENEYİMLİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR REFERANS VEREBİLECEK ADAYLAR TERCİH EDİLECEK VE GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR...

İzmir / Konak Biha A. Ş.

En az lise, tercihen üniversite mezunu, İkna kabiliyeti yüksek, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Yüksek prim sistemiyle gelirini yükseltmeyi amaçlayan, Tercihen; Elektrik Perakende-Telekom-GSM-Sigorta sektörlerinde çalışmış sahada olmayı seven, yü..

İzmir / Karşıyaka Azizdostum İletşim A. Ş

En az 2 yıl Türktelekom Tarafında Tecrübesi Olan Kişisel görünümüne özen gösteren Ekip çalışmasına yatkın Üniversite Mezunu olması Tercih sebebidir..

İzmir İli Bornova İlçesinde Bulunan 18 Adet Şirketin Acenteliğini yapmakta olan Şirketimizde Tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak sigorta satış ve pazarlama departmanında çalıştırılmak üzere portföyü olan Sigortacılık sektöründe tecrübeli İş arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Konak Ateş İnşaat

Gayrimenkul Sektöründe Çok İyi İşler Çıkararak, Önemli Bir Konuma Geleceğimizden Eminiz. Amacımız Daima Ülkemize Katma Değer Oluşturmaktır. Yatırımcılarımızın Yaşam Standartlarını Yukarı Çekmek ve Bizi Tercih Eden Yatırımcılarımıza Her Zaman Kazanç Sağlamak Olacaktır. *İZMİR BASM..

İzmir / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..

İzmir / Menemen Toyzz Shop Genel Müdürlük

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Müşteriler ve çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde Mükemmel satış hizmetini sunmaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Mağaz..

NİSSAN PLAZA BOROVALI Yeni açılacak olan Nissan bayimizde bizimle beraber çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. GENEL NİTELİKLER Üniversite mezunu Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen Araç satışı konusunda en az 3 yıl deneyimli Pazar ve r..

İzmir / Gaziemir Mızraklı Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama sektöründe faaliyet gösterdiğimiz firmamızın İstanbul – İzmir – Ankara Havalimanlarındaki Şubelerimizde görevlendirilmek üzere Günlük Araç Kiralama Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır; Tercihen araç kiralama başta olmak üzere, otomotiv, turizm veya hizmet sektöründe ..