İzmir Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Danışmanı
İzmir / Bornova Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

İzmir / Balçova Ege Gayrimenkul Danışmanlık

EMLAK / GAYRİMENKUL İŞİNDE BİZİMLE BERABER ÇALIŞACAK KENDİNE GÜVENEN DİKSİYONU VE ANLATIMI DÜZGÜN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İzmir / Karşıyaka WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İzmir / Karşıyaka Dinçer Gayrimenkul

KARŞIYAKA BOSTANLI SEMTİNDE OLAN EMLAK OFİSİMİZE DENEYİMLİ İŞ TECRÜBESİ OLAN DÜRÜST, GÜVENİLİR BAY VEYA BAYAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ.....

İzmir / Konak Timuroğlu Ltd. Şti.

Tercihen Lise ve dengi okullar mezunu Saha satış konusunda tecrübeli ve deneyimli,Tercihen Satış Pazarlama alanında Kariyer hedefi bulunan ve saha satış alanında kendini geliştirmek isteyen Müşteriler ile kalıcı ilişkiler kurabilecek,Takım çalışmasına yatkın Satış Pazarlama konu..

Rusça bilen tercihen dış ticaretten anlayan veya tarım sektöründe daha önce çalışmış olmasıdır. Rus diline çok iyi hakim yazışmalar yapabilecek seyehat engeli olmayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

-Mobilya Satışı Konusunda Deneyimli -Mobilya Mağazalarımızda çalışacak -Satış Sonrası Müşteri Siparişlerinin tedarik ve İmalatının Organizasyon ve Takibini Yapabilecek -Müşterilere Teslimat ve Teslimat sonrası Hizmetlerin Müşteri Memnuniyeti odaklı takibini yapacak -Esnek Ve..

İzmir / Tümü HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz KOZMETİK FİRMASI'NIN ürünlerinin satışında Forbest ve Hobby Kozmetik'te görev alacak sabit ve gezici olarak çalışacak Satış Danışmanları aranmaktadır. .Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim..

İzmir / Konak Enzoanı Gelinlik

İthal gelinlik ve abiye sektöründe öncüsü olduğumuz firmamızın Alsancak mağazasında çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartlara birebir uygun satış temsilcisi aranmaktadır. Sadece online başvurular kabul edilecektir. -Çalışma saatleri sabah:9:30/akşam:19-19:30'dur. Çalışma saatlerine sadık, ..