İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-İzmir ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-İzmir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Karşıyaka Adresdenizi

Adresdenizi.com bünyesinde görevlendirmek üzere, İŞ TANIMI Reklam sektöründe hizmet vermekte olan firmamız adına pazarlama ve satış işlemlerini yürütecek, aktif olarak görev yapacak, BAYAN Satış Temsilcileri aranmaktadır. Maaş+Prim+SSK Sistemiyle Çalışacak; ..

İzmir / Karşıyaka Adresdenizi

Adresdenizi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Adresdenizi Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

N. E. T İletişim Bilişim Elektronik. Ltd Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.N. E. T İletişim Bilişim Elektronik. Ltd Ş Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ege bölgesi temsilciliğini yaptığımız National Geographic Learning ve YDS Publishing yabancı dil öğrenimi ile ilgili ürünlerimizin okullarda tanıtım, satış ve dağıtımında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip 'Bölge Satış Temsilcisi' aramaktayız. • Üniversite Mezunu • İngi..

İzmir / Konak Taylan Spor

Genel nitelikler: Spor ürünleri toptan ve perakende satışı yapan firmamızda Satış Temsilcisi olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. En az lise mezunu 30 yaşını aşmamış tam zamanlı çalışmak üzere bay Ekip çalışmasına yatkın, dinamik, güler yüzlü, ..

İzmir / Bayraklı Gürak Akaryakıt

Özkanlarda bulunan büromuza aktif araç kullanabilen Bayan Müşteri Temsilcisi / satış ofis elemanları alınacaktır. Maaş 1.500 TL + prim + yol + yemek +ssk verilecektir. Çalışma saatlerimiz Hafta içi saat 09:00 - 18:00 'dir . Cumartesi pazar günleri çalışmamız yoktur. Not : Resimli başvurular d..

İzmir / Konak Fit Park Ltd. Şti.

Spor Salonlarımızda çalışacak, * 18-25 yaş arası * İnsan ilişkilerinde başarılı, * İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, * Diksiyonu düzgün, * Güler yüzlü ve çalışkan, * Dış görünümüne önem veren, * Tercihen en az lise mezunu, * Esnek çalışma saatlerine ..

İzmir / Konak Es Telekom

ÇAĞRI MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK BAY/BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. İŞİN TANIMI VE ÇALIŞMA ŞARTLARI 1. ADSL HİZMETİ ALACAK MÜŞTERİLERİMİZ ARAYARAK (TARAFIMIZCA SAĞLANACAK MÜŞTERİ DATASI ÜZERİNDEN) ADSL PAKET SATIŞI YAPILMASI 2. DAHA ÖNCE ÇAĞRI MERKEZİ KONUSUNDA DENEYİMLİ OLMASI TERCİHİMİZDİ..

Skala İletişim Haberleşme firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Skala İletişim Haberleşme Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...