İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Konak Oware Ambalaj

SATIŞ TEMSİLCİSİ ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere ambalaj konusunda sahada satış temsilciliği görevini üstlenecek, *Aktif araç kullanabilen, *Öncesinde en az 3 yıl aktif satış deneyimi bulunan *Diksiyonu düzg..

İzmir / Konak Seç Tarım

Seç Tarım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış - Pazarlama Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Seç Tarım Satış - Pazarlama Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Tümü Oteldenal

Seyahat Acentamızın İzmir Bölge Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere; Tercihen Turizm Fakültesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, Call center ve/veya satış konusunda tecrübeli, İletişim ve ikna becerileri gelişmiş Diksiyonu düzgün, Satış alanında kariyer hedefi olan,..

İzmir / Bornova Greenchem

ENDÜSTRİYEL KORUMA VE BAKIM KİMYASALLARI KONUSUNDA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA SAHA SATIŞ TEMSİLCİLERİ HIRSLI, SORUMLULUK SAHİBİ KENDİNE GÜVENEN VE İFADE EDEBİLEN ÇÖZÜM ODAKLI, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI AKTİF SÜRÜŞ DENEYİMİ OLAN İYİ BİR YAŞAM..

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

• Tercihen Gayrimenkul sektöründe en az 3 yıl satış deneyimine sahip, • Prezentabl, ikna kabiliyeti yüksek, takım çalışmasına yatkın, yoğun ortamda çalışabilecek, • Profesyonel bayan satış temsilcisi çalışma arkadaşı aranıyor...

İzmir / Karşıyaka Myd Gıda Ltd Şti

KURUYEMİŞ TEKEL SAYISAL LOTOLU İŞYERİMİZDE SAAT 14.00--23.00 ARASI ÇALIŞMAK İSTEYEN BAY ARKADAŞ ARANIYOR. MAAŞ 1400 SGK VAR YEMEK VAR YOL VAR...

İzmir / Karşıyaka Anfora Kongre Turizm

Kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla ve sürekli büyüyen, Türkiye genelinde onlarca kurumsal müşterisiyle sektöründe lider olan Anfora Kongre Organizasyon, Müşteri Yönetimi Departmanında görevlendirilmek üzere Müşteri İlişkileri Sorumlusu arıyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden m..

İzmir / Tümü Özdoğanlar Petrol

Otomotiv ürünleri üreten ve toptan perakende satışını yapan firmamızda , ürünlerimizin satışıyla ilgilenecek ve kendi müşteri pörtföyünü oluşturacak çalışma arkadaşları arıyoruz. merkez ofisimiz İstanbul dadır.Firmamız adına İstanbul/Avrupa yakası ,İstanbul/Anadolu yakası,İzmir ve Tekirdağ Çorlu böl..

İzmir / Konak İleka Ltd Ştı

İleka Ltd Ştı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İleka Ltd Ştı Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Tümü Elektra Enerji İzmir

Aranan Nitelikler Saha satış Temsilcileri aranmaktadır. Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükselt..