İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Tümü DENİZBANK

İŞKUR destekli projemizde çalışacak Bireysel Direkt Satış Temsilcileri arıyoruz. 2 hafta Deniz Akademide Sertifikalı Eğitim Fırsatı.1 hafta uygulamalı iş başı eğitimi.3 haftanın sonunda programda başarılı olan kursiyerlerimize DenizBank’ta iş garantisi. Bireysel Bankacılık Direkt satış E..

İzmir / Tümü Firma Adı Gizli

Dış görünüşüne önem veren, temiz, bakımlı, güleryüzlü ve enerjik, disiplinli, özgüveni yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı, Takım çalışmasına yatkın, Kozmetik sektöründeki ve cilt bakım ürünlerinde trendleri takip eden Anti aging kremlerin satış ve pazarlama..

İzmir / Kemalpaşa Asia Prefabrik

Bölgesinde 10 yıldır lider konumda faliyet gösteren firmamızın müşteri talepleri doğrultusunda sicak satış gercekleştire bilecek tercihen mobilya , yapı market sektöründe tecrübeli inşaat makina mimarlık yapı ressamlığı gibi bölümlerden mezun olmuş calışma arkadaşları aramaktayız asiakonteyne..

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

İzmir / Konak Es Bilişim

İŞ AÇIKLAMASI: Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Yetenekli Engelsizler Komedi Tiyatrosunun bilet satışını gerçekleştirmek için bayan takım arkadaşları arıyoruz. 1300 TL Maaş + Prim + SGK imkanları ile, Çalışma saatleri: Hafta içi: 09:30 - 19:00, Cumartesi: 09:30 – 17:00..

Türkiye geneli portföy oluşturabilecek ve geniş kapsamlı çalışmayı düşünen, İş kapasitemizin ve hacmimizin büyümesinde bizimle beraber olacak, Satış ve Pazarlama alanında tecrübe sahibi hedef ve planları olan takım arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı; Manisa Merkezli ; İNSA..

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

firmamız hizmetlerinin dıs saha reklam ve tanıtımını yaparak serbest zamanlı satış yöneticisi alınacaktır.işe alınacak personeller frelans- serbest zamanlı veya part time çalışma şekillerinden birini seçebilir. ucretlendirme yüzyüze görüşmelerde netleşecektir. İRTİBAT ve G..

İzmir / Konak PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek İzmir'de ikamet eden veya edebilecek olan..

İzmir / Konak Red Güvenlik Sistemleri

İyi derecede NETSİS kullanabilen Satış konusunda deneyimli personeller değerlendirmeye alınacaktır.Görüşmeler yüzyüze yapılacaktır.Deneme süremiz 3 aydır...

İzmir / Bayraklı Riskomer Osgb

Riskomer Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Riskomer Osgb Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...