İzmir Şoför İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şoför
İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

İzmir Kemalpaşa-Ulucak’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Lise ve/veya Meslek Yüksek Okulu mezunu • Servis şoförlüğü konusunda en az 3 yıl deneyimli• E sınıfı ehliyeti olan • Pisko teknik belgesi olan • Servis taşıma K1 SRC1-2-3 vb..

*Tercihen Lise mezunu, *Trafik kurallarına ve insanlara saygılı *B sınıfı ehliyeti olan, *SRC ve Psikoteknik belgesine sahip, *Referans verebilecek, *40 yaşını aşmamış, *Çiğli veya Karşıyaka civarında ikamet eden, *Askerliğini ya..

İzmir / Bornova Yıldırım Lojistik

Pınarbaşı'ndaki işyerimize ; Bornova Çevresi oturan E Sınıfı ehliyet sahibİ Şehiriçi Kargo Toplama Taşıma Dağıtımı Yapabilecek Kargo işi tecrübesi aranmamaktadır.. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. İşin tanımı : (Sabah şehirdışından gelen kamyonların ş..

İzmir / Bornova Yıldırım Lojistik

Yıldırım Lojistik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Yıldırım Lojistik Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Tümü Aras Kargo

SÜRÜCÜ (EGETM-SÜRÜCÜ) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sa..

İzmir / Konak Batı Lastik A. Ş.

LASTİK FİRMASINDA ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ, LASTİK SÖKME - TAKMA - ROT-BALANS - JANT TORNA İŞİNDE TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Mızraklı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere TESLİMAT PERSONELİ alınacaktır. Söz konusu adayların; - Gaziemir ya da ADB Havalimanı çevresinde ikamet ediyor olması, - Tercihen en az Lise Mezunu olması, - Fiziksel görünüm ve diksiyonunun düzgün olması,..

İzmir / Konak 5s Otomotiv

5s Araç Kiralama Firmamızda, Operasyon Şefi ve Araç Teslimat elamanı arayışımız bulunmaktadır. Kısa ve uzun dönem Araç kiralama operasyonları yapan şirketimiz yeni şubeler açmakta, dolayısıyla hedefleri olan, kariyerini ve kazancını yükseltmeyi kendine amaç edinmiş hırslı takım arkadaşları aramaktay..