İzmir Şoför İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şoför
İzmir / Menemen Enescem Gıda

Gıda firmamızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen kriterlere sahip Servis Şoförü aramaktayız Minimum Ortaöğretim mezunu Menemende ikamet eden Askerlik hizmetini tamamlamış Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek Üretimde çalışacak ve sevkiyat yapabilecek..

İzmir / Tümü Günfar İnşaat

EHLİYETİ OLAN. TIR ŞÖFÖRÜ Bursa, İzmir ve İzmit şantiyelerimizde çalışacak. Bursa’ da ikamet edenler için servisimiz mevcuttur. ( Acemler – Dik Kaldırım – Beşevler – Çalı- Esentepe – Emek ) Şantiyelerimizde kalacak yer imkanımız vardır. Aranan Belgeler: ..

İzmir / Aliağa Yılmaz Taşımacılık

Tır şöförü aranmaktadır 2200 maaş sigorta yemek şöför arkadaşlar aranmaktadır..

FİRMAMIZDA DAMPERLİ TIR ŞOFÖRÜ OLARAK ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ,SRC BELGELİ ,PSİKOTEKNİK BELGELİ ,D SINIFI EHLİYETLİ ŞOFÖRLER ALINACAKTIR. (5-10 YILLIK ŞEHİR İÇİ DENEYİMİ OLAN)..

*Tercihen Lise mezunu, *Trafik kurallarına ve insanlara saygılı *B sınıfı ehliyeti olan, *SRC ve Psikoteknik belgesine sahip, *Referans verebilecek, *40 yaşını aşmamış, *Buca, Çiğli veya Karşıyaka civarında ikamet eden, *Askerliğ..

İzmir / Aliağa Yılmaz Taşımacılık

İzmir aliaga limanında calışcak vardiyalı şoför arkadaşlara ihtiyacımız vardır 2200 maaş sigorta yemek..

İzmir / Kemalpaşa Bordağ İçecek

DAĞITIM ŞOFÖRÜ Coca-Cola İçecek İzmir bölgesi bayisi BORDAĞ İÇECEK, Coca-Cola ürünlerinin dağıtım sürecinde görev alacak “Dağıtım Şoförü” aramaktadır. Genel Nitelikler • En az lise mezunu • Benzer pozisyonda en az 3 yıl tecrübeli • E sınıfı ehliyet..

Tüp dağıtım işinde çalışacak E sınıfı ehliyet sahibi Şoför alınacaktır. Maaş, SGK ve yemek verilmektedir. Maaş ve diğer koşullar yüz yüze görüşmede konuşulacaktır...

İzmir / Bornova Firma Adı Gizli

Aşağıdaki niteliklere göre "Şoför" arayışımız bulunmaktadır. En az ortaokul mezunu, En az 10 yıllık trafik tecrübesi olan, Daha önce şoförlük yapmış, Son 3 ay sigortası yatmamış, İşkur'da kaydı olan, Askerlik hizmetini tamamlamış, Bay...

İzmir / Bornova Efendioğlu Tekstil

Tekstil firmasında gelen çuvalları indirecek,temizleye götürecek,çuvalları araca bindirip firmaya, baskıya götürecek,baskıdan alıp geri getirecek ayak işlerini yapacak şoför aranıyor..