İzmir Şoför İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şoför

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

İzmir / Karşıyaka Rafinera

Panelvan ve Hafif Ticari Araçlar İçin Şehir içi ve Şehirler Arası Şoförler Sağlıklı hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren sektörünün açık ara lideri firmamız için, Operasyon Direktörü (COO) altında Lojistik Uzmanı’na bağlı olarak görev yapacak, ilk etapta İstanbul - Ankara - İstanbul..

İzmir / Çiğli Pala Nakliyat

İZMİR 'DE ŞEHİRİÇİ ÇALIŞMAK ÜZERE 10 TEKER KAMYON KULLANABİLECEK BELGELERİ TAM DENEYİMLİ ŞÖFÖR ARANIYOR. ÇİĞLİ CİVARI TERCİHİMİZDİR...

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; GAZİEMİR AYRANCILAR TORBALI GÜZERGAHLARINDA İKAMET EDEN TÜM SÜRÜCÜ BELGELERİ TAM OLAN EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ TIR ŞOFÖRÜ ALINACAKTIR...

İzmir / Tümü Aras Kargo

Ege Transfer Merkezi Müdürlüğümüzde sürücü arayışımız bulunmaktadır, * Tercihen lise mezunu, * SRC4 ve Psikoteknik belgelerine sahip, * Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Takım arkadaşları ..

İzmir / Kemalpaşa Koray Kimya

AĞIRLIKLI ŞEHİR İÇİ, AYDA BİR KAÇ KEZ KOMŞU İLLER VE NADİREN UZAK MESAFE OLMAK KAYDIYLA, MÜŞTERİLERİMİZE SİPARİŞ DAĞITIMLARININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ. (KONAKLAMA BULUNMAMAKTADIR.) ARANAN NİTELİKLER • EN AZ 1 YIL TAŞIMA TECRÜBESİNE SAHİP, KIRKAYAK KULLANABİLECEK, ..

Genel Nitelikler: Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, Erkek adaylar için askerlikle ilişi..

İzmir / Gaziemir Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen, B veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan, ..

İzmir / Kemalpaşa Arkas Holding

En az 3 yıl tır şoförlüğü tecrübesi olan, Tercihen konteyner taşımacılığı yapmış, D sınıfı ehliyet, SRC 3/4 ve psikoteknik belgelerine sahip, İzmir'de ikamet eden. İletişime geçilecek kişi; Ergün Toktaş 0533 706 91 03..

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..