İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

FİRMAMIZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE Fabrika da TEMİZLİK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. GENEL NİTELİKLER 23-40 YAŞ ARASI ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ SABIKA KAYDI VE ADLİ DAVA SORGUSU OLMAYAN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU EN AZ 1 YIL DENEYİM..

İzmir / Karşıyaka Pir Nakiş

MENEMENDEKİ FABRİKAMIZA VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 35 YAŞINI AŞMAMIŞ VASIFSIZ BAY-BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KARŞIYAKA-ÇİĞLİ-MENEMEN BÖLGESİNDE OTURANLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

MENEMENDEKİ FABRİKAMIZA VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 35 YAŞINI AŞMAMIŞ VASIFSIZ BAY-BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KARŞIYAKA-ÇİĞLİ-MENEMEN BÖLGESİNDE OTURANLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

İzmir / Bornova Ayakkabı Havuzu

Depo düzeninden sorumlu olacak ; stok takibi yapacak , ürünlerin paketlenmesi ve sevkiyatının hazırlanmasına yardımcı olacak , mal kabul yapacak depo personeli alınacaktır. MS Office programlarına hakim Sorumluluk bilinci yüksek , iş disiplinine sahip , dikkatli ve özenli olunması..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İZMİR MENEMEN İLÇESİNDE BULUNAN A 101 MARKETLER ZİNCİRİNİN DEPOSUNDA ÇALIŞACAK BAY DEPO PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI * 08:30 -18:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞMA * 1 SAAT YEMEK 1 SAAT ÇAY MOLASI * GÜNDE 7,5 SAAT ÇALIŞMA * AS..

İzmir / Bayraklı Unides Bilgi Teknolojileri

Bilgi işlem Danışmanlığı ve bilgisayar hizmetleri alanında faaliyet gösteren firmamızda istihdam edilmek üzere ; - Windows Server Yazılım ve Donanım Sistemlerine Hakim -Network Bilgisi olan -Vlan Yapılandırması yapmış ve bu konuda tecrübe Sahibi -Lan ve Wlan Uygulamalarına H..

İzmir / Konak Seç Tarım

İzmir Çınarlı'da toptan çiçek satışı üzerine faaliyet gösteren firmamıza; - En az lise mezunu, - Netsis programına hakim, ileri seviyede kullanabilen, - İrsaliye ve fatura kesebilecek, - MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen, - Müşterilerle hesap m..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İZMİR Kemalpaşa İLÇESİNDE BULUNAN A 101 MARKETLER ZİNCİRİNİN DEPOSUNDA ÇALIŞACAK BAY DEPO PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI * 08:30 -18:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞMA * 1 SAAT YEMEK 1 SAAT ÇAY MOLASI * GÜNDE 7,5 SAAT ÇALIŞMA * ..

İzmir / Konak Kent Ajans

Daha Önce Çağrı merkezinde çalışmış deneyimli ikna kabiliyeti yüksek disiplinli takım arkadaşları arıyoruz asgari ücret+ Sigorta cumartesi ve pazar tatil takım arkadaşları arıyoruz..