İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İZMİR DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende nokt..

İzmir-Dikili'de bulunan Maden şantiyemizde istihdam edilecek ve şantiye tecrübesi bulunan en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi, B sınıfı iş güvenlik uzmanı tercihen maden mühendisi - 1 kişi..

İzmir-Dikili'de bulunan Maden şantiyemizde istihdam edilecek ve şantiye tecrübesi bulunan en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi, delme-patlatma işinde tecrübeli maden mühendisi aranmaktadır...

İzmir / Konak İra Telekom

Tecrübeli ve tecrübesiz Çağrı Merkezi Satış Personelleri alınacaktır görüşmeler yüz yüze gerçekleşecektir...

İzmir / Torbalı Ay-Pas Metal Soğutma

PANCAR ORGANİZE SAN BÖLGESİ NDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA ÖN MUHASEBE KONUSUNDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ , ÖN MUHASEBE VE SEKRETERLİK YAPACAK BAYAN ALINACAKTIR...

İzmir / Karabağlar Ankara Döner

Dönerci dükkanımızda çalışacak ızgara ustası arıyoruz...

İzmir / Tümü Garanti Grup

İş Tanımı İZMİR + KOCAELİ +İSTANBUL ANADOLO + İSTANBUL AVRUPA İlaçlama sektöründe Lider firma olan ve yıllardır faaliyet gösteren firmamıza; ACİL OLARAK İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden ve ( İkamet ettiği yakayı çok iyi bilen ) evlere ve işyerlerine ilaçlama iş yap..

İzmir / Tümü Freeway Shoes & Bags

Yeni açılacak ve mevcut olan mağazalarımız için birlikte çalışacağımız -Yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek -Tercihen Ayakkabı ve Çanta sektöründe deneyimli , -Takım çalışması ile şubesini sahiplenerek hedeflerine ulaştırabilecek , -Dış görünüşüne önem ver..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA *Microsoft Excel,Word kullanmasını bilen *Diksiyonu düzgün *Tecrübeli *telefon ve misafir yönlendirme ve ilgide gerekli tecrübeye sahip *Karşıyaka- Çiğli civarı ikamet eden Bayan Sekret..

İzmir / Çiğli Has Yapı

EMLAK OFİSİNDE ÇALIŞACAK BAY VEYA BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI ARANIYOR...