İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Bayraklı Smmm Engin Polat

Muhasebe ofisinde çalışacak zirve net muhasebe programını kullanabilen, tek düzen hesap planına hakim, 1.sınıf ve işletme defterlerinin işlenmesinde deneyimli, banka kayıtlarını işleyebilen bay / bayan muhasebe personeli alınacaktır...

İzmir / Bornova Metrekarecam

Cam Balkon sektöründe montaj ekibinde çalışacak usta, kalfa, çırak aranmaktadir. Maaş +yemek + sigorta..

İzmir / Çiğli Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İzmir / Çeşme KOMŞU FIRIN

Genel Nitelikler Doruk Şirketler Grubu iştiraklerinden olan, Doruk Unlu Mamuller San. ve Perakende Hizmetleri A.Ş.'de Çeşme Marinada yeni açılacak olan KOMŞUFIRIN mağazasında görevlendirmek üzere; • Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak,..

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

Firmamız 10 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

İzmir / Konak Derim Deri

DERİ VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA , EN AZ 2 YIL ÖN MUHASEBE DENEYİMİ OLAN, LİSE VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. ARANAN ŞARTLAR; -EN AZ İKİ YIL DENEYİMLİ -NETSİS , WORD, EXCEL PROGRAMLARINI KULLANABİLEN -PERAKENDE KON..

İzmir / Çiğli Meriç Tuna Haır Design

Meriç tuna salona acil manikürist kalfa aranıyor maaş ➕ sigorta...

İzmir / Konak Erva Deniz Termal

DİKİLİ EBRAR TERMAL TATİL KÖYÜ VE SAĞLIK MERKEZİNİN İZMİR KONAKTA BULUNAN MERKEZ OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY BAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ SATIŞ TEMSİLCİSİ /MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR ASGARİ ÜCRET YEMEK SGK ÇALIŞMA SAATLERİ 10.30 -19.00..

İzmir / Güzelbahçe Biliş Özel Eğitim Danışmanlık

İzmir Güzelbahçe'de bulunan Anaokulumuza Okul Öncesi Öğretmeni alınacaktır. İsteklilerin özgeçmişlerini göndermeleri halinde değerlendirilecektir...