İzmir Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İzmir / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..

İş TanımıAlanında Lider ve ülkemizin saygın şirketlerinden biri olan ERSE KABLO’ da beraber çalışmak üzere aşağıdaki nitelikleri taşıyan takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız şirketimizin sorumluluğu altında gizli tutulacaktır. ..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz Türkiye'nin önde gelen gıda firmalarından olan Müşteri Firmamız adına ''İnsan Kaynakları Direktörü'' arayışımız bulunmaktadır.   İşletme kültürünün, politika ve prosüdürlerin oluşturulması. Şirket h..

İzmir / Tümü SAGUN GROUP

İş TanımıSu Ürünleri alanında sektör lideri olan şirketimizin İZMİR URLA'da bulunan balık işleme ve paketleme tesisinde Üretim Müdürü olarak görevlendirilmek üzere ;  Üniversitelerin Su Ürünleri, Gıda ve Ziraat Mühendisliği bölümlerinden ..

İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; İZMİR ÇİĞİLİ KİPA FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI arama..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, *Pazarlama stratejilerini ve yönetim sistemlerini geliştirmek, *Finansal tabloları değerlendirmek ve gereke..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin İzmir şantiyesinde görevlendirmek üzere "Proje Şefi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Etap etap devam edecek projenin, ilk ve sonraki e..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin İzmir şantiyesinde görevlendirmek üzere "Proje Müdürü" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Etap etap devam edecek projenin, ilk ve sonraki..

İş TanımıIsıtma, Soğutma ve Havalandırma sektöründe faaliyet gösteren proje, danışmanlık ve taahhüt hizmetleri sunan bir müşterimiz için Teknik Müdür pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kendisine bağlı şantiyelerin ve ilgili ekiplerin yöne..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin İzmir şantiyesinde görevlendirmek üzere "Proje Müdürü" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Etap etap devam edecek projenin, ilk ve sonraki..