İzmir Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıIsıtma, Soğutma ve Havalandırma sektöründe faaliyet gösteren proje, danışmanlık ve taahhüt hizmetleri sunan bir müşterimiz için Teknik Koordinatör pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kendisine bağlı şantiyelerin ve ilgili ekipleri..

İş Tanımı·         Kurum içindeki bütün birim faaliyetlerinden sorumlu olmakAranan NiteliklerKONAK İHTİYAÇ AKADEMİ' de görevlendirilmek üzere·         Üniversitelerin İİBF, Eğitim ve Fen Edebiyat fakültelerinden mezun..

İzmir / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz  uluslararası alanda faaliyet gösteren Müşteri Firmamız adına "Mali İşler Müdürü" arayışımız bulunmaktadır.    Mali Tabloları analiz edebilmek, Yıllık bütçe hazırlanması, gözden geçirme ve revizyonl..

İş TanımıOtuz yılı aşkın süredir enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ülkede ilk yerli Isı Pompası üretimini gerçekleştirmiş olup sektörde büyük bir pazar payına ulaşmıştır. Üretmiş olduğumuz Isı Pompası ile ilgili satış ve pazarlama departmanında görev alacak..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin İZMİR Şube Müdürlüğü'nde Yönetici olarak görevlendirilmek üzere personel arıyoruz.Aranan NiteliklerİZMİR' de ikamet eden veya edebilecek,30 yaş üstü, tercihen Makine ..

İzmir / Tümü İzmirsel

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren İzmirsel Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, sorumlu olduğu ekiplerin Turkcell ürün servislerinin mevcut müşteri portföyüne satış ve satış sonrası hizmetleri kapsayarak sunmasından sorumlu olacak, mevcut por..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İş Tanımıİzmir Kemalpaşa'da bulunan Ege Seramik Fabrikamız bünyesinde değerlendirilmek üzere Fabrika Müdürü arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Endüstri, Kimya, Makina, Elektrik, Seramik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Seramik sektöründe fabri..

İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..