K.Maraş İş İlanları

Şehir: K.Maraş
K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıAxapta yazılım destek uzmanıÇeşitli firmalarımızda kullanılmakta olan Axapta yazılımımızı öğrenerek; kullanıcıların sorularına cevap verecek, yeni kullanıcılara eğitim verebilecek tercihen MYO mezunu bir yazılım destek uzmanı arıyoruz.Aran..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

Aranan NiteliklerKipaş Holding bünyesinde görevlendirilmek üzere; -Bahçe ve peyzaj alanında en az 2 yıl deneyimli, -Bitki bakımından anlayan, -Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi, -En az ilkokul mezunu, -18-40 yaş arasında, -Askerl..

K.Maraş / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş Tanımıİnovasyon kulübü tanıtımını yapmak, Öneri ödül sistemini takip etmek, Projelerin işleyişini yapmak ve proje yazmak, Bilimsel ve sosyal sektör aktivitelerini takip etmek ve yönlendirm..

K.Maraş / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

İş TanımıKahramanmaraşta bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere "Endüstri Mühendisi" aramaktayız.Aranan Nitelikler          Endüstri Mühendisileri, Malzeme, Metalurji Mühendisleri          Ürün Reçetesi hazırlayabilme ve kont..

İş TanımıMedikal cihaz üretiminde dünya lideri olan BTL‘nin www.btlnet.com Türkiye şubesi, Akdeniz bölgesi; özellikle Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illeri için MEDİKAL SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTADIR. ..

K.Maraş / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın AKDENİZ  bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

K.Maraş / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, FLO mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli KAHRAMANMARAŞ PİAZZA AVM FLO mağazasında "KASA SORUMLUSU" pozisyonunda bayan adaylar aramaktadır.  Şir..

K.Maraş / Tümü HARVARD KİDS

İş TanımıHarvard Kids Kreşimize KAHRAMANMARAŞ temsilciliğine OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMEN  alınacaktır.Aranan Nitelikler Kahramanmaraş ' ta ikamet eden Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mez..

K.Maraş / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; KAHRAMANMARAŞ PIZZA AVM'de bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramakt..