K.Maraş İş İlanları

Şehir: K.Maraş
K.Maraş / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip Satış Danışmanı arıyoruz. Züccaciye  satış konusunda dene..

K.Maraş / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip “ Uzman Mobilya Satış Danışmanı ” arıyoruz. M..

K.Maraş / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTürkiyenin öncü operatörünün, zincir magazalar operasyonunda çalışmak üzere; satış danışmanları arıyoruz.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu(Tercihen üniversite mezunu).Teknolojiye yatkın.İnsan ilişkileri gelişmiş...

K.Maraş / Tümü ING BANK A.Ş.

İş TanımıING Bank Kahramanmaraş Çağrı Merkezi'nde, görevlendirilmek üzere, bankamıza gelen çağrıları kaliteli hizmet anlayışı ile cevaplayacak, müşteri şikayetlerini çözümleyecek ve bankamızın ürünlerinin satışını gerçekleştirecek takım arkadaşları arıyoruz.Ar..

K.Maraş / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

K.Maraş / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en z..

K.Maraş / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

K.Maraş / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYapı Market Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Praktiker Yapı Marketleri’nin Kahramanmaraş bayisinde görevlendirilmek üzere Mağaza Yöneticisi aranmaktadır.Aranan NiteliklerMAĞAZA SORUMLUSU * Önlis..

K.Maraş / Tümü LESCON

İş Tanımı· Mağaza Müdür/Müdür Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli · Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış · Minimum lise mezunu · MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim · Marka..