K.Maraş İş İlanları

Şehir: K.Maraş
K.Maraş / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en z..

K.Maraş / Tümü KLV İNŞAAT A.Ş.

İş TanımıDevam etmekte olan Kahramanmaraş Elbistan 300  Yataklı Devlet Hastanesişantiyesinde çalışacak-       As-built projelerini hazırlayabilecek-       İnce İşler metraj çalışmalarını yapabilecek-       Şantiyede yerinde ince imalatların uygunluğunu..

K.Maraş / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP yeni açılacak olan "Sport In Street" KAHRAMANMARAŞ PIAZZA AVM mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır.Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getirerek müşteri..

K.Maraş / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; KAHRAMANMARAŞ PIAZZA AVM'de açılacak olan SİS mağazamızda görevlendiril..

K.Maraş / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; KAHRAMANMARAŞ PIAZZA AVM "SPORT IN STREET" mağazasında  görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağ..

K.Maraş / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; K.MARAŞ PIAZZA AVM'de açılacak olan Sport in Street Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadı..

K.Maraş / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..

K.Maraş / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZ. VE PAZ.A.Ş.; FLO Mağazalarında görevlendirmek üzere haftanın 4 günü çalışabilecek PART TIME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

İş Tanımıİnşaat sektöründe alt ve üst yapı işleri olan,demiryolları,hes projeleri,madencilik ve ocak işletmelerinde hizmet veren kuruluşumuzda işlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlayabilecek yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek adaylar aranmaktadır..

K.Maraş / Tümü ING BANK A.Ş.

İş TanımıING Bank Kahramanmaraş Bankacılık Üssü’nde görevlendirmek üzere, Temel Bankacılık Operasyon İşlemlerinden sorumlu olacak, bankacı olmak konusunda kararlı takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler•En az önlisans mezunu..