Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Melikgazi WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Türkiye çapında tüm bölgelerde bölge temsilcileriniğn bulunması ayarlanması bölge temsilcilerinin kendi bölgelerindeki illerde satış temsilcilerini bulması ve ayarlaması için yardımcı olacak koordine ve ayarlamalarda bulunacak satış konusunda tecrübeli ve kendine güvenen dış görünüşüne önem veren ..

Kayseri / Kocasinan Gözde Et Ve Et Ürünleri

En az lise veya üniversitelerin sekreterlik ,ön büro elemanlığı bölümlerinden mezun , MS Office programlarını çok iyi kullanabilen, Diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, Kendine güvenen, güler yüzlü, Bakımlı , Dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, İş..

Kayseri / Kocasinan Gözde Et Ve Et Ürünleri

En az ilkokul mezunu Benzer pozisyonlarda en az 3 yıl deneyimli Temiz titiz Dış görünüşüne öen gösteren 30-35 kişiye yemek yapacak Uzun soluklu çalışmak isteyen takım arkadaşı arıyoruz..

Kayseri / Kocasinan Ceren Et Ve Sakatat

Şirketimiz bünyesinde görev almak üzere aşçılık ve çaycılık yapacak çalışma arkadaşı aramaktayız. Maksimum 10 kişiye kadar yemek yapılacak. Sadece idari kısmın çay servisi yapılacaktır. ( Not: Çok yoğun bir çay servisi yoktur. ) Şirketimiz aile ortamı gibidir. Uzun süreli çalışacak, işine sad..

Kayseri / Melikgazi Sedaş Bilgisayar Ltd. Şti

Bilişim, sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışacak ön muahasebe personeli alınacaktır. İstenilen Özellikler - Diksiyonu düzgün - İnsan ilişkilerinde başarılı - Bilgisayar,internet, MS Office ve uygulamalarını kullanabilen. - Daha önce muhasebe programı ku..

Kayseri / Melikgazi Sedaş Bilgisayar Ltd. Şti

Şirketimiz Teknik servis Bölümünde çalışacak (en az 2 yıl tecrübeli) PC, server, network, firewall bağlantıları konusunda bilgili Server ve ağ sistemlerini kurulumuna hakim AD ve DC bilgisine sahip Ticari program kurulum ve problemleri çözebilecek Teknik ve sistem dest..

Kayseri / Kocasinan Erciyes Yangın

Yangın söndürme sistemleri ve cihazları satışı alanında faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere bayan pazarlama elemanları alınacaktır..

Kayseri / Melikgazi Tutku Mobilya

MOBİLYA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN SEFAKÖY MERKEZİNE VE KAYSERİ FABRİKAMIZA; TERCİHEN ;MS OFFİCE PROGRAMLARI&MİKRO BİLEN MİNİMUM 3 YIL İŞ TECRÜBESİ OLAN, ÖN MUHASEBENİN TÜM SÜREÇLERİNİ BİLEN (CARİ-STOK-BANKA-KASA-TAHSİLAT-TEDİYE-FATURALAMA,SSK GİRİŞ ÇIKIŞI)..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..