Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Tümü QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi..

Kayseri / Melikgazi Başak Yemek

Gida pazarlaması konusunda deneyimli satış müdürlüğü yapabilecek bay-bayan elemanlar alınacaktır...

İŞİN DETAYI: ŞEHİR MERKEZİNDEKİ OFİSİMİZE SEKRETER ARAMAKTAYIZ. YAPILACAK İŞLER: 1-GÜNLÜK İKİ KİŞİLİK YEMEK VE ÇAY 2-OFİS TEMİZLİĞİ 3-TELEFONLARA BAKMAK 4-MİSAFİRLERİ KARŞILAMAK ARANAN ÖZELLİKLER: 1-DİKSİYONU DÜZGÜN 2-GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN..

Kayseri / Talas Tepe Cafe

Part Time çalışacak, diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli, kendine güvenen arkadaşlar aramaktayız...

Şirketimizde çalışacak deneyimli şoför aramaktayız. *SRC *PSİKOTEKNİK *E EHLİYETİ OLAN *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ *YAPACAĞI İŞTEN TİTİZLİK VE İTİNALI ÇALIŞABİLECEK ELEMAN ARIYORUZ...

Kayseri / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, Kayseri'de bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek üzere Garson ve Garson Yrd. arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren,..

Nivera Bilgi Teknolojileri Türkiye'de ve 80'in üzerinde ülkede oteller tarafından kullanılan otel rezervasyon sistemleri geliştiren bir yazılım firmasıdır. Firma merkezimiz istanbul da olup Erciyes Teknopark bünyesindeki şubemiz için takım arkadaşları aramaktayız. iş ve görev tanımı:..

Kayseri / Kocasinan Doruk Mobilya

-Yatar Daire, Freze, Şerit vb. ahşap işleme makinelerinde rahatlıkla çalışabilen, -Verilen hertürlü işi hasas, temiz ve eksiksiz yapabilen, -Projeleri okuyup anlayabilen, -Ekip içinde uyumlu olabilen, -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, -Çalışma saatleri ve işyeri kur..

FİRMAMIZ İÇ MEKAN DEKORASYON VE UYGULAMA HİZMETLERİ VERMEKTEDİR. TASARIM KABİLİYETİ YÜKSEK, SATIŞ KABİLİYETİ OLAN MİMAR - İÇ MİMAR - TASARIMCI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR. www.karyayapi.com.tr..

Kayseri / Melikgazi Cn Bereket Restaurants Lokanta

Restorantımız bünyesinde çalışacak Tecrübeli garson ve komiler alınacaktır..