Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman

Gebze bölgesinde ikamet eden ve bu bölgedeki banka şubelerinde gündüz görev yapmak üzere banka destek güvenlik görevlisi alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - SİLAHLI özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 32 yaşını aşmamış, - En az 1.70 boyunda, - Disiplinli çalışma..

Grup Firmamızın Dilovası'ndaki şubesinde çalışmak üzere Ön Muhasebe elemanı aranmaktadır. -Tercihen Mikro Muhasebe programını bilen. - Cari Hesapları Mutabakatı ve Takip Edilmesi. - Tahsilat ve Ödemelerin takip edilmesi. - Satış faturalarını ve Alış faturalarının sisteme işl..

Kocaeli / Gölcük Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ - Gölcük ve YALOVA-Altınova 'da bulunan projelrimizde çalışacak ÖGG kimlik kartı olan, Tecrübeli Özel Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. ( MAAŞ + AGİ + SGK + YEMEK + SERVİS )..

Kocaeli / Karamürsel Ervan Söve

Autocad 2d kullanmayı bilen, tecrübeli tecrübesiz bay bayan farketmez tam zamanlı eleman arıyoruz...

Kocaeli / Gebze Kar Group

Kar Group Şirketler Grubumuzun Gebze Merkez ofisinde görevlendirilmek üzere FİNANS ELEMANI alınacaktır. İşin Detayı; - Çek giriş/çıkışları - Kasa giriş/çıkışları - Her ay düzenli olarak ödeme listeleri hazırlamak - Banka takas çek/senetleri takip etmek - Ba..

Kocaeli / Gebze Kar Group

Gebze Yapı Kimyasalları Tesisine; Toza karşı rahatsızlığı bulunmayan VASIFSIZ Bay personel alınacaktır. (Kalacak yer mevcuttur.)..

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

FAALİYET : METAL İŞİN NİTELİĞİ : KAYNAK YER : SERBEST BÖLGE ŞEKERPINAR İSTİHDAM SÜRESİ : DAİMİ VARDİYA : - ÇALIŞMA SAATİ : 08:00 / 17:30 MESAİ : İŞİN DURUMUNA GÖRE HAFTA SONU : TATİL ARANAN CİNSİYET : BAY YAŞ ARA..

Elektrikli küçük ev aletleri (ütü, tost mak. çaycı vs.) üreten fabrikamızda Sevkiyat Depo bölümünde çalışacak 21-28 yaş arası bay personele ihtiyaç vardır. Cumartesi pazar tatildir. Servis Güzergahları: Gebze, Darıca, Çayırova, Pendik ve Kartal E5 üzeridir. Not: Tercihen lise mezunu ve askerli..

Kocaeli / Dilovası DOTA LOGISTICS

Dilovası Depomuzda çalıştırılmak üzere, Bay ve Bayan vasıflı veya vasıfsız elemanlar alınacaktır. Vardiya saatleri 07:00-17:00 ve 17:00-03:00 Cumartesi ve Pazar günleri tatildir Maaş +pirim +agi +servis +yemek Çayırova -Gebze ve Dilovası servisleri..

Kocaeli / İzmit Trakya San A. Ş.

FABRİKAMIZDA, ÜRETİMDE ÇALIŞMAK ÜZERE * VASIFSIZ PAKETLEME İŞÇİLERİ ARANMAKTADIR...