Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman

Gölcük ve çevresinde Hırdavat ve Nalbur işinde deneyimli personel alınacak tır YOL+SGK+YEMEK..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Her yıl % 200 Büyüyen Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firmasıdır. GÖREV TANIMI Sahada ve şirket içinde müşterilerimizden ge..

Kocaeli / Gebze Smmm Hüseyin Gündüz

SMMM MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE BUROSUNA TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK İLERİ VE ORTA DÜZEY BAYAN/BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ORKA PROGRAMI BİLENLER İLE MUHASEBE BUROSUNDA ÇALIŞMIŞ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLİ TERCİH SEBEBİMİZDİR...

Kocaeli / Gebze OM MÜHENDİSLİK

* Metal Sektöründe Çalışmış , Kaynak Sonrası Temizlik , Taşlama İşi Yapabilen, * Taş motor Tesviye Üzerine İş Tecrübesi Bulunan * Üretim Süreçlerinde Deneyim Sahibi, * Askerlik Hizmetini Tamamlamış, * Herhangi Bir Sağlık Engeli Bulunmayan, Dilovası Makine İhtisas..

Kocaeli / Dilovası Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Kocaeli / Çayırova BUYRUK GROUP

TÜRKİYE' NİN ÖNDE GELEN FİRMALARINDAN BİRİ OLAN ÇAYIROVA E5 MEVKİİ' NDE BULUNAN PROJEMİZDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ AMBAR PERSONELİ ARIYORUZ. -BAY -ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ -TERCİHAN LİSE MEZUNU -ÇALIŞMA SAATLERİMİZ: HAFTANIN (5) GÜNÜ 08:00 - 18:00 SAATLERİ ARASIND..

Kocaeli / Tümü CARREFOURSA

İş Tanımı İzmit Körfez CarrefourSA Süper Marketimizde görevlendirilmek üzere, kasap bölümünde çalışacak tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler -50 yaşını aşmamış - En az İlkokul mezunu - Tercihen askerliğini tamamlamış..

Kocaeli / Dilovası BUYRUK GROUP

GEBZE VE DİLOVASI BÖLGESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ İŞLETMEDE ÇALIŞACAK BAYAN TEMİZLİK ELEMANLARI ALINACAKTIR. * BAY & BAYAN * 18 - 55 YAŞ ARASI * EN AZ İLKOKUL MEZUNU * ÇALIŞMA SAATLERİ 24:00 - 08:00 HAFTANIN 6 GÜNÜDÜR. * PAZAR GÜNLERİ HAFTA TATİLİDİR. ..

Kocaeli / Darıca TURKAŞ

Yetiştirilmek üzere Depo Personeli , 22-25 Yaş aralığında askerliğini yapmış bay ,KURTKÖY de ikamet eden adaylar depo personeli olarak Tuzla merkez müdürlüğümüz de depo biriminde değerlendirilecektir. Gece çalışabilecek, işini iyi takip eden , analitik düşünebilen pratik çözüm od..