Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Gebze Karadeniz Eczanesi

tercihen tecrübeli veya yetiştirilmek üzere diksiyonu düzgün güleryüzlü müşteri ilişkileri iyi eleman alınıcaktır..

Kocaeli / Gebze Mesut Perde

Tül perde dikiminde çalışacak Deneyimli usta aranıyor maaş yüz yüze konuşulur..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “Hammadde Kabul Elemanı” aramaktadır. *En az ilköğretim mezunu, *19- 45 ya..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “Depo Elemanı” aramaktadır. En az ilköğretim mezunu, 22- 45 yaş arası, ..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay veya bayan “Üretim-Paketleme Elemanı” aramaktadır. *En az ilköğretim mezunu,..

Kocaeli / Gebze Arer Group

Bölgesinin lideri olan ARER GRUP'un Gebze/Dilovası Organize Sanayi Bölgelerinde üstelenmiş olduğu üretim destek hizmetleri projelerinde değerlendirilmek üzere, aşağıda ki görevlerde çalışabilecek Bay/Bayan personeller aranmaktadır. Paketleme (Tam zamanlı): • 5 gün çalışma, 2 gün ..

Kocaeli / Darıca EFOR YÖNETİM

Gebze de bulunan, Gıda üretimi yapan fabrikamızda vasıfsız olarak çalışacak bay üretim - paketleme - sevkiyat personellerine ihtiyacımız vardır. Servis Güzergahları; 1 - E-5 Maltepe köprüsü başlangıç E-5 güzergahından Kartal köprüsü - Pendik Köprüsü - Kaynarca - Güzelyalı - Esen..

Kocaeli / Çayırova EFOR YÖNETİM

Gebze de Küçük sanayi sitesinde bulunan elektronik kablo üretimi yapan firmamıza, bayan üretim ve montaj elemanları alınacaktır. - 18-40 yaş arası - Vasıfsız bayan - Daha önce iş tecrübesi olan - Mesai saatlerine riayet eden - Devamlı çalışacak - İşe gelmemezlik y..

Kocaeli / Dilovası Ana Özel Güvenlik

DİLOVASI İMES SANAYİ İÇİNDEKİ PROJEMİZ İÇİN BAY GÜVENLİK GÖREVLİSİ İHTİYACIMIZ VARDIR -ÖGG.KİMLİK KARTI OLAN -20-45 YAŞ ARALIĞINDA -UYGUN BOY VE KİLODA -SERVİS DURUMU GEBZEDEN GÜNLÜK 3 SEFER SERVİS YAPILACAKTIR -ÇALIŞMA DURUMU 8 ER SAAT..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..