Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Gebze SEMAK

Semak Makina A.Ş. Tarım, Bahçe ve Orman Makinaları sektöründe faaliyet gösteren öncü, yenilikçi ve köklü bir kuruluştur. Takımımız içerisine dahil edilmek üzere; • Üniversitelerin 2 veya 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun. • Kurumsal kimlik,..

Gebze Muallimköy bölgesinde bulunan Oto Servis ve Depo projemiz için Gebze ve Darıca ilçelerinde ikamet eden aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi - En az 1,..

Kocaeli / Başiskele Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ / BAŞİSKELE-Seymen ve Bahçecik'de yeni başlayacağımız projelerimizde Temizlik görevlisi olarak çalışacak personeller aranmaktadır. ( MAAŞ:AGİ + SGK + YOL + YEMEK ÜCRETİ) TELEFON NO : 0 543 649 61 46..

Kocaeli / Başiskele Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ / BAŞİSKELE Bahçecik'de yeni başlayacağımız projemizde Bahçıvan olarak çalışacak personeller aranmaktadır. ( MAAŞ:AGİ + SGK + YOL + YEMEK ÜCRETİ) TELEFON NO : 0 543 649 61 46..

Gebze'de ki fabrikamıza üretimin çeşitli kademelerinde çalıştırılmak üzere Vasıfsız Bay/Bayan eleman alınacaktır. - Erkekler için askerlik görevini tamamlamış, - Sorumluluk sahibi, - Takım çalışmasına yatkın, İstanbul Servis Güzergahları:İçerenkö..

Sahra Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vasıfsız Eleman ilanlarına göz atabilirsiniz.Sahra Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti. Vasıfsız Eleman ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Çayırova BUYRUK GROUP

Görev tanımı: -ERP programı üzerinden açık siparişleri ve faturaları görüntüleyip, mal kabulu yapmak -İrsaliye ve faturaları eşleştirip, gerekli imzaları tamamlamak -Kargo gönderilerini hazırlamak, gelen kargoları ilgili kişilere ulaştırmak -Numune hazırlamak -S..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; zeki iş disiplinine uygun kendini geliştirebilecek sekreter alınacaktır...

Kocaeli / Darıca Prom Tesis Yönetim

Kocaeli Darıca ve İstanbul Bağcılar Güneşli ilçelerinde 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı yada silahsız) Vardiyalı sisteme uyum sağlayacak Askerlik hizmetini tamamlamış. Diksiyonu düzgün Dürüst, Dikkatli ve Yardımsever Bay Güvenl..

Kocaeli / Gebze SEMAK

Semak Makina A.Ş. Tarım, Bahçe ve Orman Makinaları sektöründe faaliyet gösteren öncü, yenilikçi ve köklü bir kuruluştur. Depo birimine dahil edilmek üzere; • Depo veya benzer pozisyonlarda deneyim sahibi, • Fiziksel ve yoğun çalışmaya yapabilecek,..