Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay veya bayan “Üretim-Paketleme Elemanı” aramaktadır. *En az ilköğretim mezunu,..

Kocaeli / Darıca Ritüel Kurumsal Hizmetler

Ev temizliğinde tecrübeli yevmiye usulü çalışabilecek bayan personeller alınacaktır...

Kocaeli / İzmit PepsiCo

* En az lise mezunu * Tercihen fabrika/ Üretim tecrübesi bulunan, * Dönemsel çalışma konusunda istekli, * 33 yaşını aşmamış * Herhangi bir sağlık sorunu olmayan * En az 1,60 cm boyunda * Vardiyalı çalışabilecek * Kocaeli'd..

Kocaeli / Gebze OM MÜHENDİSLİK

- Tercihen Meslek Liselerinin Torna/Tesviye/CNC/Makine bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - CNC ve üniversal BORWERK tezgahında tecrübeli - Teknik resim okuyabilme ve ölçme/tolerans bilgisine sahip - Mesaili çalışmaya engeli olmayan..

Kocaeli / Çayırova Verda Özel Güvenlik

GEBZE (TAYSAD) SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN OTEL PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ : (2 ) GÜNDÜZ+ (2) GECE + (2) İZİN 1. VARDİYA : 15.00-23.00 2. VARDİYA : 23.00-07.00 8 SAAT ÇALIŞMA Ü..

Kocaeli / Darıca Ritüel Kurumsal Hizmetler

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmamızın üretim bölümünde 8 saat 3 vardiya sisteminde çalışacak personellere ihtiyaç vardır...

Kocaeli / İzmit Prestij Vıp Güvenlik

İzmit'te bulunan AVM projemizde gece ve gündüz vardiyalı (8 saat) çalıştırılmak üzere 22-35 yaş arası diksiyonu düzgün, temsil kabiliyeti olan, Boyu 1.75 üzerinde Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Bay personel alınacaktır. Maaş : 1.726 + AGİ + Yemek + SGK Müracaat : Özcan D..

55.ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

GEBZE BÖLGESİNDE 100'E YAKIN PROJELERİMİZDE ( FABRİKA,HASTANE,TATİL KÖYÜ,LOJİSTİK DEPO VB.) ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN BAY PERSONELLER SAĞLIK VE SABIKA PROBLEMİ OLMAYAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VEYA EN AZ 2 YIL TECİLLİ BOY VE KİLO ORANTILI, PREZANTABL, ..

Kocaeli / Gebze FLO Mağazacılık

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, tercihen yüksekokul mezunu, İş sorumluluğuna sahip, Müşteri odaklı düşünen, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Dinamik, güler yüzlü ve takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş..