Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman
Kocaeli / Gebze ULUS METAL

ENGELLİ KADROSUNDA görevlendirmek üzere; Temizlik Görevlisi aranmaktadır. *En az %40 raporlu *Ayakta çalışabilecek durumda engeli bulunan *Temizlik Personel *Bay adaylar BAŞVURULAR İÇİN : Melike Erdim 0262 677 10 24..

55.ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / Gebze ULUS METAL

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu (tercihen teknik lise veya EML) , Ölçüm cihazlarını, test ekipmanlarını kullanabilen ve kalibrasyon konusunda tecrübeli, Teknik resim okuma ve yorumlama yeteneğine sahip, MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Raporl..

Kocaeli / Kartepe Nezihe Kavas

Kocaeli-Kartepe tarafında göl evine 35 yaş üzeri çocuksuz yatılı karı-koca aranıyor. Maaş 1800+SGK +Kalacak ev+ Elektrik-su faturaları. Erkek için aranan özellikler; -Güvenlik -Evin genel bakımı -Bahçe ve havuz bakımı Kadın için aranan özellikler;..

Kocaeli / Dilovası Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ -DİLOVASI Makine İhtisas Organize Sanayin Bölgesi ve OSB içinde yeni başlayacağımız projelerimizde çalışacak, Silahlı ve Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Derince, Dilovası ve Körfez Hereke, Tütünçiftlik, Yarımca 'da ikamet eden Bay Özel Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. ( MAAŞ+A..

Kocaeli / Gebze Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Kocaeli - Gebze' de bulunan, Plastik Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Kalıp Bakım Elemanı arıyoruz. Genel Nitelikler: • Tercihen PAGEV, Endüstri Meslek Lisesi, Teknik lise veya Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinde..

Merkezi Kocaeli-Çayırova -Mutlukent'te 'de bulunan Firmamızın çeşitli projelerinde görevlendirilmek üzere part-time çalışacak Bay/Bayan YEVMİYECİ Personeller aranmaktadır. -08:30-17:00 / 16:00-24:00 veya 24:00-08:00 başta olmak üzere farklı çalışma saatleri de mevcuttur. -Ö..

Kocaeli / Tümü Aksiyon Depo Ve Antrepoculuk

LOJİSTİK DEPOLARIMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; 18-40 YAŞ ARASI BAY-BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR. SGK-YOL-YEMEK..

Kocaeli / Çayırova Eku Fren ve Döküm San. A.Ş

TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi Çayırova / Gebze'de bulunan işletmemizde Lojistik Bölümünde görevlendirmek üzere “Depo Elemanı” aranmaktadır. Tercihen Lise mezunu, Depo ve sevkiyat alanında deneyimli, İş disiplini ve sorumluluk sahibi, Ekip çalışmasına yatkın, Var..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

GEBZE BÖLGESİNDE BULUNAN TATİL KÖYÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ; 1- SAĞLIK VE SABIKA PROBLEMİ OLMAYAN, 2- BOY VE KİLOSU ORANTILI, 3 - PREZANTABL 4 - 12/24 VARDİYA SİSTEMİNDE ÇALIŞACAK , ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY PERSONELLER ARANMAKTADIR. MAAŞ - FAZLA ..