Kocaeli Eleman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Eleman

55.ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / Gebze Roma Plastik

Dünyanın en büyük kenarbandı üreticilerinden ve pazar lideri olarak mobilya sanayiinde kullanılan plastik kenarbantlarının üretimini gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda tüm dünyada 23 satış ofisimiz, 17 fabrikamız ve 7400 çalışanımız ile birlikte büyük ve tek bir takım olmanın keyfini yaşıyoruz. ..

Kocaeli / Dilovası Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Kocaeli / Derince Elit Mühendislik

Kocaeli Derince'de Bulunan Şubemizde Görevlendirilmek Üzere; -Lise veya MYO mezunu -20-29 Yaş Aralığında -Netsis Paket Program Bilgisi İYİ Seviyede olan -En Az 2 Yıl Finans ve Muhasebe Tecrübesi olan -Müşteri Görüşmeler..

Kocaeli / Gebze TEBOSAN OTOMOTİV YAN.

ebze bölgesinde faaliyet gösteren ve otomotiv ana sanayine kataforez kaplama ve elektrostatik toz boya yapan fabrikamız için ; -3 vardiyalı sistemde çalışabilecek vasıfsız personeller aranmaktadır.....

Kocaeli / Gebze TEBOSAN OTOMOTİV YAN.

Gebze bölgesinde faaliyet gösteren ve otomotiv ana sanayine kataforez kaplama ve elektrostatik toz boya yapan fabrikamız için ; -3 vardiyalı sistemde çalışabilecek kalite kontrol görevlileri aranmaktadır. -İlk numune kontrollerini yapmak, sonuçları raporlamak, -Kont..

Kocaeli / Gebze Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Kocaeli Gebze' de bulunan Fabrikamızda, Üretim hattında çalışacak eleman alınacaktır. Çalışma yeri Gebze' de olup; Gebze, Çayırova, Yenimahalle, Darıca, Tuzla ve Sulatnabeyli istikametlerine personel servisleri temin edilmektedir. İstenen ..

Kocaeli / Gebze Ana Özel Güvenlik

GEBZE'DE E5'E YAKIN YÜCEL BORU FABRİKASININ YANINDAKİ ( BARIŞ MAHALLESİ KOŞUYOLU CADDESİ ÜZERİ) YAĞMUR İSKELE FABRİKASI PROJEMİZ İÇİN BAY GÜVENLİK GÖREVLİSİ İHTİYACIMIZ VARDIR. - ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI -20-45 YAŞ ARALIĞINDA -UYGUN BOY VE KİLODA - GEBZE'YE ULAŞIM S..

Gıda toptancısı olan şirketimizde çalışacak, müşteri siparişlerini hazırlayabilecek, dükkan için raf ve reyonların düzenini sağlayacak, bedenen çalışma engeli olmayan, tercihen market tecrübesi olan, 2 adet erkek personel alınacaktır...

Kocaeli, Gebze, Dilovası, Sakarya FABRİKA projelerimizde 2 + 2 + 2 ve 8 saat lik Vardiya çalışma sistemine göre görevlendirilmek üzere aşağıdaki özellikleri taşıyan Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kart..