Kocaeli Usta İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Usta

MEKANİK TESİSAT İŞİNDE ÇALIŞABİLECEK USTA VE YARDIMCI PERSONEL ARANMAKTADIR...

GENEL NİTELİKLER Kocaeli - Gebze Bölgesinde otomotiv ve Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere; PRESHANE Prograsif kalıplarda çalışmış tecrübeli (Rulo sac sürücülü,) Hidrolik ve Eksantrik Preslerde tecrübeli, Yoğun iş temposun..

ELEKTRİK PANO FABRİKAMIZA PANO MONTAJ USTASI ALINACAKTIR. BAKIR BARA VE KABLAJ YAPABİLEN....

Kocaeli / Darıca Myfabi

mobilya üretiminde çalışacak cnc oparatörü alınacaktır..

Kocaeli / Gebze Bosa Ahşap Atölye

Atölyemizde mobilya imalatı yapacak Ustalara ihtiyacımız vardır.....

Kocaeli / Gebze Teknik Fren Dingil

İmalat usüllerinden anlayan,teknik resim ve ölçüm tekniklerini bilen atölye personeli..

Kocaeli / Darıca Siva Mühendislik

Darıca körfezde yapmakta olduğumuz 7 konut 248 dairenin mekanik tesisatın da çalışmak üzere ; mekanik tesisattan anlayan ustalara ihtiyacımız vardır...

Kocaeli / İzmit Bala Reklam

Firmamız Kocaeli büyükşehir belediyesinin reklam pano montaj işlerini yapmaktadır. Bu hususta bizimle çalışıcak montaj elemanı kaynakçı aranmaktadır. MAAŞ-SGK-YEMEK PAZAR TATİL...

Kocaeli / İzmit Res Elektrik

Firmamızda bize katkı sağlayacak arkadaşlar ile çalışmak istiyoruz. Taahhüt işleri ve fabrika işleri yapmaktayız. Kendine güvenen, verilen işin sorumluluğunu üstlenen ve akılcı çözümler üreten arkadaş aramaktayız. Proje okumasını bilen ve gerektiğinde işin kontrolü ile diyalog kurabilen işin a..

Kocaeli / Çayırova Gumen Makina Sanayi Ltd. Şti.

Makina imalatı yapan firmamızda - Teknik resim bilen - Çelik Konstrüksiyondan anlayan - Talaşlı imalat sonrası hazırlanan parçaları mekanik montaj yapabilen - Makina ekipmanlarından anlayan (Rediktör, rulman vb.) - Kaynaklı montaj yapabilen - Proje bazlı ..