Kocaeli Usta İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Usta
Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

TEKNİK LİSE VEYA MESLEK LİSESİ MEZUNU MAKİNA BAKIM ONARIM – MONTAJ – KAYNAK İŞLERİNDE ÇALIŞABİLECEK TEKNİK BAY ELEMAN ARANMAKTADIR. İRTİBAT NUMARARI :0262-666-00-00 İLGİLİ KİŞİ : GÜL AKBULUT..

Kocaeli / Gebze PİMTAŞ PLASTİK

PLASTİK İNŞAAT MALZEMELERİ İMALATI YAPAN FİRMAMIZA, PLASTİK ENJEKSİYON ALANINDA EN AZ 5 YIL İŞ TECRÜBESİ OLAN, MAKİNA AYARLARI VE VERİMLİLİK KONULARINDA BİLGİ SAHİBİ, ÜRETİM VE PERSONEL YÖNETİMİ KONULARINDA DENEYİMLİ, VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK,..

Kocaeli / İzmit Recep Usta Takograf

İzmit sanayi sitesinde bulunan " Recep usta " ünvanlı iş yerimize takoğraf ustası arıyoruz...

Kocaeli / İzmit Arya Otomotiv Özel Servis

Servisimizde çalışacak tecrübeli Motor/Mekanik ustaları aranmaktadır...

Kocaeli / Darıca Günyap Grup

Kocaeli/Darıca da bulunan firmamızda çalıştırılmak üzere; Kocaeli ili Gebze, Darıca ve çevre ilçelerinde ikamet eden Minimum 5 yıl tecrübeli, sanayi elektriği tecrübesi olan Elektrik ustaları alınacaktır. Firmamızın iş sahaları Fabrika, otel, konut, mağaza, dekorasyon kuvvetli ve zayıf ..

Kocaeli / Gebze Best Makina

DİLOVASINDA MAKİNA İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE * FANUC yazılım diline hakim, * CNC İşleme Merkezi ve CNC Torna Tezgahı programlama konusunda tecrübeli * Tercihen CAM tecrübesi olan * Meslek veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun * Teknik r..

Kocaeli / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Kocaeli / Gebze Gms Güven Makine

Fabrikamızın Gebze/Kocaeli Balçık Köyünde bulunmaktadır. demir Çelik sektörüne çalışıyoruz. Fabrikamızın Talaşlı İmalat bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde sahip CNC Tornaların işletmesinde görevlendirilecek "CNC Operatörleri ve Manuel Torna Ustaları" alınacaktır. •..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Kocaeli / Dilovası Masam Makina

DİLOVASI İMES SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN İŞYERİMİZDE ÇALIŞACAK, TECRÜBELİ, FANUC İŞLETİM SİSTEMİ KULLANABİLEN, PROGRAMLAMA BİLEN, YATAY VE DİKEY İŞLEME MERKEZİ OPERATÖRÜ ARANMAKTADIR...