Kocaeli Usta İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Usta
Kocaeli / Gebze Best Makina

DİLOVASINDA MAKİNA İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE * FANUC yazılım diline hakim, * CNC İşleme Merkezi ve CNC Torna Tezgahı programlama konusunda tecrübeli * Tercihen CAM tecrübesi olan * Meslek veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun * Teknik r..

Kocaeli / Gebze Best Makina

İşin Detayı Meslek Lisesi veya Yüksek okul Makina ,Elektrik,Elektronik veya Otomasyon bölümlerinden mezun * Makine montaj konusunda 2 yıl deneyimi olan * B sınıfı ehliyeti olan * Yoğun iş temposunda çalışabilecek * Askerlik görevini yapmış * Analitik düşünce yapıs..

Kocaeli / Gebze Stl Otomasyon

Kocaeli /Gebze 'de Özel Üretim Makine İmalatı ve Endüstriyel otomasyon alanında faaliyet gösteren firmamıza; * Özel Üretim Makine & Otomasyon konusunda tecrübe sahibi * Hidrolik Pnömatik ve Temel elektrik- elektronik bilgisi olan *Talaşlı imalat bilgisi olan *Torna Freze ..

Kocaeli / Çayırova Gumen Makina Sanayi Ltd. Şti.

Makina imalatı yapan firmamızda - Teknik resimden bilen - Çelik Konstrüksiyondan anlayan - Talaşlı imalat sonrası hazırlanan parçaları mekanik montaj yapabilen - Makina ekipmanlarından anlayan (Rediktör, rulman vb.) - Kaynaklı montaj yapabilen - Proje baz..

Kocaeli / Gebze Sanat Cicek Evi

Çiçek bakımı , aranjman, sepet , gelin arabası süsleme , cenaze çelengi, mezat alımı gibi işlerden anlayan, internetten gelecek siparişleri yapabilecek kapasitede işinin ehli , perakende müşterilere diledikleri buketleri yapabilecek tam zamanlı çiçek ustası yada yardımcısı aranmaktadır. ..

HAZIR DÖNER SEKTÖRÜNDE HZMET VEREN ÖNCÜ FİRMAMIZA DÖNER USTALARI ALINACAKTIR RESTORANTLARIMIZDA DOLGUN MAAŞLA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE MAKİNA İLE DÖNER KESEBİLECEK DÜRÜM YAPABİLEN USTALAR VE USTA YARDIMCILARI ALINACAKTIR......

Kocaeli / Tümü Zümrüt Kimya Levent Giley

İzmit'teki Tır Şirketimizde Çalıştırılmak Üzere; Tırlarımızı Tamir Edebilecek Yatılı Tamirci Ustaları aranmaktadır...

Merkezi İspanya'da bulunan %100 yabancı sermayeli otomotiv sektöründe kamyon makası üreten firmamız için teknik lise/endüstri meslek lisesi/ustalık-kalfalık belgesi olan makina bakım operatörleri alınacaktır. -Endüstri meslek lisesi mezunu veya makina bakım onarım alanında mesleki yeter..

Kocaeli / Gebze İstanbul Auto

GEBZE OTO SANAYİ SİTESİNDE ÖZEL MERCEDES SERVİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, * ÖZELLİKLE MERCEDES TİCARİ ( SPRINTER AĞIRLIKLI ) ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINDA TECRÜBELİ *DAHA ÖNCE MERCEDES ARAÇLARININ BAKIM ONARIMINDA ÇALIŞMIŞ VE DENEYİM KAZANMIŞ *FİRMAMIZDA UZUN SOLU..

Kocaeli / Gebze Cryocan

Aranan Nitelikler • Gazaltı kaynağında usta (tercihen alüminyum), • Alüminyum ve paslanmaz malzeme ile çalışmış, • Kaynaklı imalat ve montaj yapabilen, • Kocaeli – İstanbul Maltepe arasında ikamet eden, • Askerlik hizmetini tamamlamış. İletişim: CE..