Kocaeli Usta İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Usta
Kocaeli / Gebze Best Makina

DİLOVASINDA MAKİNA İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE * FANUC yazılım diline hakim, * CNC İşleme Merkezi ve CNC Torna Tezgahı programlama konusunda tecrübeli * Tercihen CAM tecrübesi olan * Meslek veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun * Teknik r..

Kocaeli / Darıca Günyapgrup Mühendislik Şti.

Firmamızda uzun süreli çalışmak üzere iyi yetişmiş elektrik ustaları alınacaktır. Çalışacak usta arkadaşların en az on yıl tecrübeli olması gerekmektedir. Firmamızın iş sahaları Fabrika, otel, konut, mağaza, dekorasyon kuvvetli ve zayıf akım elektrik işleridir. Ayrıca trafo ve OG işleri de yapmaktay..

Kocaeli / Çayırova Mageba Türkiye A. Ş.

İstanbul Anadolu yakası veya Gebze bölgelerinde ikamet eden, Gaz altı kaynakçıları ve Argon kaynakçıları alınacaktır...

• Alanında en az 2 yıl tecrübeli, • Ağır Vasıta, Tır, Dorse, Kamyon, tamir bakım konusunda uzman, • Motivasyonu yüksek tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, • Takipçi ve sonuç odaklı çalışma prensibine sahip, • Takım çalışmasına yatkın, verilen görevleri harf..

Kocaeli / Çayırova Afc

KESME, BÜKME KALIPLARINDA TECRÜBESİ OLAN, KALIP TAMİRATI VE YENİLEME İŞLERİ İLE İLGİLENEBİLECEK, İMALAT YAPILAN BİR FİRMADA TECRÜBE KAZANMIŞ KALIPÇI USTASI ALINACAKTIR. SERVİS GÜZERGAHI ÇAYIROVA-YENİMAHALLE-BEYLİKBAĞI-GEBZE DİR...

Aranan Nitelikler Şeker hamuru ile çalışma konusunda tecrübesi bulunan Darıca ve Gebze Bölgesinde ikamet eden Temiz, dikkatli, disiplinli ve düzenli çalışmayı kendine prensip edinmiş adaylar başvurularını yapabilirler. İletişim: 0532 517 31 88..

Kocaeli / Başiskele Çelmaksan

Kocaeli Başiskele Sanayi Sitesinde Makina ve Çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri yapan firmamız Atolyesinde ve Kocaeli çevresindeki şantiyelerde çalışmak üzere , Kocaeli de ikamet eden işçiler aranıyor. ( Derince-Körfez-İzmit-Gölcük-) -Çelik İmalat ustası NOT: ..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Kocaeli / Gebze ORAKÇI Şirketler Grubu

Endüstri Meslek Lisesi Mezunu. Enjeksiyon kalıplar konusunda bilgi sahibi. Ekip çalışması yapabilecek. Takım tezgâhlarını kullanabilen (kalıpçı freze, torna). En az 1 yıl deneyimli. Vardiyalı çalışabilen. Askerlik hizmetini tamamlamış. Kocaeli ili Gebze ve Ç..

Kocaeli / Kartepe Doğuş Mühendislik

Şirketimiz bünyesinde çalışacak doğalgaz ustası çalışma arkadaşları arıyoruz. Şehir dışından gelecekler için konaklama imkanı dolgun maaş yol sgk hepsi olacaktır...