Konya Tümü İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Tümü
Konya / Merkez Feht Otelcilik

SEKTÖRÜNDE 10.YILINI TAMAMLAYAN FİRMAMIZDA GÖREV ALMAK ÜZERE AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP BAY / BAYAN ELAMAN ALINACAKTIR. GENEL NİTELİKLER Lise ve üzeri Mezunu (İş tanımına uygun olan bölümler) Askerlik Hizmetinin yapılmış olması veya tecilli(erkek adaylar için) ..

DERSHANEDE ÖĞRENCİ VE VELİLERLE İLETİŞİM KURACAK EN AZ LİSE MEZUNU 22 -45 YAŞ ARALIĞINDA ,BİLGİSAYAR KULLANABİLEN,DİKSİYONU DÜZGÜN HALKLA İLİŞKİLER ELEMANI ARANMAKTADIR...

Konya / Karatay Avşar İnşaat

Bahçe Bakımı ve site içi genel temizlik görevlisi aranmaktadır...

Konya / Karatay Aktiv Değirmen

FİRMAMIZ BÜNYESİNE YEMEK ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. SERVİS GÜZERGAHLARIMIZ; - ŞEFİKCAN CAD. - YAKA CAD. - İSTASYON - ESKİ GARAJ - İSTANBUL CAD. - ARAPLAR..

MERAM YAKA CİVARINDA İKAMET EDEN , ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARAMAKTAYIZ. İRTİBAT KONYA BÖLGE SOR. MUSTAFA ÖZÇELİK : 0544 398 71 05..

Konya / Selçuklu Akkaya Isı

GAZALTI, ELEKTRİK VE ARGON KAYNAKÇILARI ARANMAKTADIR. ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VEYA MUAF ADAYLAR DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

Konya / Karatay Bakım Pen

Bakım Pen'de çalıştırılmak üzere bay elemanlar ​alınacaktır. Yemek + SSK + Dolgun Maaş..

Genel Nitelikler En az 1 yıl Servis deneyimine sahip, İnsan İlişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, Dinamik ve hareketli, Ekip çalışmasına yatkın, Gıda ve perakende Sektörün devlerinde..

Firmamızı sosyal medyada yada reklam anlamında tanıtım yapabilecek genç dinamik arkadaşlara ihtiyacımız vardır Tanıtım Yazıları yazabilecek firmamızı Konya Genelinde Tanıtabilecek Kendine Güvenen Tecrübesi Olan Tercihimizdir..

Konya / Selçuklu Akdeniz Elektrik

Akdeniz elektrik elektronikte çalışacak usta / kalfa / yardımcı eleman alınacaktır. Maaş + SSK + Servis Yemek..